En lyckad shoppingdag!:)

Gud vilken lyckad shopping det var idag. Hittade en massor till bra priser. Man kan säga att jag fyndade rejält.;) Hinner tyvärr inte lägga upp några bilder idag men de kommer imon, det lovar jag.;)

Puss puss


Peeling & mask!

Är lite rastlös ikväll så tänkte jag skulle passa på och peela mig lite och lägga ansiktsmask. Som framtida hudterapeut måste man ju vara noga med sånt här.:)


Stentvättade leggings!:)

Äntligen har jag hittat stentvättade leggings! Var ute på en liten shoppingrunda efter jobbet och tittade lite och så såg jag dem, hur snygga som helst. Supersnygga och ha till en tunika eller en t- shirt. Dessa kommer jag definitivt använda mycket.;)
Imorgon blir det en liten shoppingtur till till Växjö och gissar på att det kommer bli en del handlat där också, så kommer fler bilder imon.;)





Dessa snygga jeansleggingsen kommer från Vero Moda och kostar 279, 95 kr.

Linda♥



 

Ett hål till!;)

Fick ett litet ryck i eftermiddags så på ren impuls gick jag och tog ett hål till i örat, så nu har jag tre hål i västra och två i högra. Blev jättefint tycker jag i alla fall.;)


Så fint..:)

Linda♥

 


Kvällens outfit!;)

Blev själv riktigt nöjd med denna outfiten!;)





Oversizekavaj från Vero Moda, ballongklänning från Sisters Point, lackleggings från Lindex, fransväska från Lindex och stövlar från Skopunkten.

Linda♥

Tjejfesten- en riktigt besvikelse...

Ikväll var jag som sagt på Tjejfesten på Terraza. Trodde det skulle vara massa roliga grejer och titta på och snygga kläder på modevisningen och allt men var en riktig besvikelse. Inga roliga grejer alls och kläderna var som hämtat från Röda korset eller nåt. Ingen höjdare med andra ord, men man får se det från den positiva sidan- jag gjorde inte av med några pengar i alla fall.;)  Blir och spara dem till på lördag när jag och min kompis Elin ska ta en liten shoppingtur till Växjö. Med tanke på att vi båda är nästan shopaholics kan det bli riktigt farligt..;)

Puss puss!

Linda♥

Tjejkväll på Terraza!;)

Imon kväll blir det lite tjejfest på Terraza för enbart oss ladies..;) Det kommer bjudas på modevisning med de senaste modenyheterna och så kommer olika homeparty- försäljare dit och visar upp sina produkter och man får även chans att handla lite om man vill. Antar att vi blir många tjejer från hela stan så detta ser jag verkligen fram emot!;) Får ta och kolla igenom min lilla garderob sen och se vad jag ska ha på mig imon. Återkommer med outfitbilder imon!;)

See you soon!

Linda♥


Recension: Eucerin Sensitive skin pH 5 Lotion!

Jag har så länge jag minns alltid haft torr och känslig hud på kroppen, riktigt så det kliat. Har testat massor av olika bodylotions, men ingen har funkat på mig så jag bestämde mig för att testa Eucerins bodylotion. I och med att det var Apotekets så tänkte jag att den nog skulle vara vårdande.
Så här beskrivs lotionen på Eucerins sida:


Egenskaper:

* pH5-enzym aktiverar hudens eget försvar

* Med bevisad citratbuffert, dexpanthenol och glycerin

* Absorberas snabbt

* Hudvänligt pH-värde

* Utmärkt effektivitet och hudtolerans kliniskt
   bevisad - även för skadad hud

* Finns också utan parfym


Fördelar:

* Långvarig fukt i 24 timmar för silkesmjuk hud,
   aktiverar det naturliga försvaret.



Och den beskrivningen stämmer verkligen. Redan efter att ha använt den 1 gång så blev min hud mycket mjukare och smidigare och "fjällade" ingenting. Nu har jag använt lotionen i ca. 2 månader och min hud är fortfarande mjuk och smidig så denna rekommenderar jag verkligen till alla er med torr och/eller känslig hud plus att den luktar väldigt gott också.
Den får högsta betyg av mig!;)

Linda♥


Strax läggdags...

Usch..vad tiden rinner iväg..har knappt hunnit med nånting ikväll..fastnat här alldeles för länge..:) ska in i duschen nu och sen blir det nana kudden. Imorgon blir det fler recensioner så missa inte det...;)

Natti natti!

Linda♥


Test: ModelCo Lash & Brow Stimulator!

Jag har för ca. 1 vecka sedan börjat använda denna "protein och vitamin"- mascaran för att få fylligare och tjockare ögonbryn. Mina ögonbryn är väldigt glesa efter att många gånger plockat dem för mycket så bestämde mig för att testa ModelCos nya Lash & Brow Stimulator för att få dem att växa till sig lite.
Så här står det på MrsH:s sida om stimulatorn:

"ModelCo Lash & Brow Growth Stimulator från ModelCo är ditt nya hemliga vapen för att få större och fylligare ögonfransar och bryn! Den här underverksprodukten verkar medan du sover och ger effekt redan inom 14 dagar.
Den unika mixen av vitaminer och proteiner stimulerar tillväxten och saktar även ner åldringsprocessen så att håren sitter kvar längre. Appliceras enkelt med medföljande borste.
För bäst effekt; applicera på kvällen efter rengöring. Täck fransarna och borsta brynen. Stora ögonbryn är tillbaka, så få även dina att växa med hjälp av Lash & Brow Growth Stimulator."

Efter att ha använt den endast en vecka har jag redan börjat se resultat. Jag upplever ögonbrynen som något fylligare men ska fortsätta använda den ett litet tag till så kommer jag med recension lite senare.

Puss puss

Linda♥


Mina senaste fynd!;)

Måste bara får visa mina senaste fynd som jag hittade förra lördagen. Köpte en superfin herrskjorta som jag tog i lite större storlek. Älskar när det är lite oversize. Supersnygg att ha istoppad i ett par mörka stuprörsjeans och ett par stövlar till. Hittade också ett jättesnyggt flätat hårband som är jättesnyggt att ha runt pannan. Det ska jag satsa på att ha på mig när jag ska ut på lördag, men vet ej vilken outfit det blir till ännu men lovar att uppdatera med bilder så fort jag vet. Misstänker att det kommer bli lite shopping till innan jag vet..;)


Denna otroligt snygga herrskjortan införskaffade jag på rean på KappAhl för bara 99 (!) kr.


Detta supersnygga hårband köpte jag på Lindex för endast 19, 50 kr.


Använd hårbandet som söta Ashlee Simpson..jätteläckert!;)

See you soon!

Linda♥ 

Shoppingtips- Vill ha!!!

Åååh..är något enormt shoppingsugen..är så mycket man vill ha men har hittat ett par grejer som står högst på listan just nu.

Denna jättesnygga jeansjackan från H&M är ett måste. Bra pris också, 298 kr.
Denna skitsnygga jeansjackan från H&M kommer definitivt bäras av de flesta modeintresserade i vår/sommar, förhoppningsvis kommer jag vara en av dem. Denna jackan kostar endast 298 kr.

Linda♥

Välkomna till min mode- och skönhetsblogg!:)

Ville bara uppdatera er lite om vad jag kommer att skriva om på denna bloggen. Har kommit igång lite men känner ändå inte att jag fått fram allt jag kommer skriva om här.
Jag kommer till största delen skriva om mode och skönhet men även min vardag och allt som hör därtill. När det kommer till mode kommer jag tipsa er om det allra hetaste modet och om min stil och uppdatera lite av mina dagens outfits. Sen när det gäller ämnet skönhet kommer jag som den äkta skönhetsjunkie jag är prova produkter och recensera dem, men även skriva om produktnyheter, tips m. m.
Hoppas ni vill besöka mig fler gånger!:)
Love♥
Linda
P.S. Glöm inte att prenumerera på min blogg på Bloglovin så ni inte missar nåt. D. S






Söndagsångest!:(

Usch..den vanliga söndagsångesten börjar göra sig påmind nu. Precis kommit hem från ett kalas hos min kusin som fyller 14 och nu har jag satt mig här i min ensamhet framför datorn (inte för att det är nåt dåligt), äter choklad och tycker synd om mig själv. Vill inte jobba imon men det vill man väl aldrig..:P Sen är min sambo bortrest över helgen till Barcelona med sina brorsor och kollar fotboll och festar. Han kommer inte hem förrän imon och saknar han som bara den nu. det är jobbigare än man tror. Visst är det skönt att vara ifrån varandra lite och passa på och umgås med kompisar, men nu vill jag bara att han ska komma hem! Ska bli spännande imon och se om han har köpt med sig någon present hem..hoppas det ör någon parfym eller nåt coolt smycke eller nåt..han brukar vara duktig på det där så är inte särskilt orolig..men nyfiken..:)
Skönt att ha något att se fram emot i alla fall..gör söndagen lite lättare..får tänka på min älskling..♥
Nu ska jag försöka slita mig lite från datorn och försöka stryka lite tvätt (eller snarare en massa, suck).
Puss puss på er så länge!♥




Vilken digitalkamera ska jag köpa?

Sitter här nu och letar efter digitalkameror på nätet..äger faktiskt inte någon..har alltid fått låna min sambos hela tiden men eftersom jag börjat med bloggandet nu så måste jag ju skaffa en egen..annars kan jag ju inte lägga upp alla mina outfits och skönhetsprodukter m. m som jag tänkt lägga upp :).  Jag har funderat på en Samsung S760 men är inte den mest tekniska så skulle gärna vilja ha lite råd. Vilken skulle ni rekommendera? Har ni något tips på en bra men billig kamera jag kan köpa?


Godmorgon på er!!!

Usch..vad seg man är idag..för en gångs skull steg jag upp lite tidigare än vad jag brukar..var nog för att spralliga Elin sov över..:) Det första jag gjorde var att sätta mig vid datorn..känner mig redan helt beroende av att blogga..så kul är det!:)
Rekommenderar verkligen alla som är sugna på det att börja..ni kommer inte ångra er!!:)
Vi höres snart igen..kan nog inte hålla mig borta så länge! See you soon!♥


Åååh kan inte sluta!;)

Gud vad roligt det är att blogga..har en massa jag vill skriva men får försöka sätta in mig lite i detta först hur allt funkar..inte det lättaste ska ni veta för en som är nästan intill helt oteknisk..hehe..!! Men ser fram emot att få skriva en massa framförallt om mode och skönhet och självklart tipsa er om produkter m. m.
 Jag får ta och tacka lilla Elin som hjälpte mig och komma igång..hon är en riktig pärla..:) Checka förresten hennes härliga blogg på elinpelin85.blogg.se.




Jag och Elin ♥


Myskväll med Melodifestivalen!!!

Jag och kompisen (och jobbarkompisen) Elin har en riktig myskväll ikväll..massa godis chips och självklart melodifestivalen!:) Vad tyckte ni om dem som gick vidare? Själv gillade jag E. M. D och roligt för Molly att gå vidare..det förtjänade hon verkligen!!:)



Bild lånad från Aftonbladet

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0

Design by puc.blogg.se