Lite ompyssling..;)

Gud vad trött jag har varit ikväll. Inte hunnit med alls så mycket jag skulle velat göra. Men det är skönt och ta det lugnt också ibland, bara vara liksom.:)
Nu håller jag på och göra mig lite snygge (man känner sig snyggare i alla fall.:P) med ansiktsscrub och lite ansiktsmask. Försöker göra det ca. 3 gånger i veckan, det är jag rätt hård med. Tycker det är superviktigt att rå om sin hud (även om jag inte gjorde det i helgen när jag brände mig:( ) Jag kan lova att man verkligen ser resultat om man håller på det.:) Måste säga att det är superskönt och få pyssla om sig själv lite ibland. Det är man värd.;)


Ikväll har jag använt Md Formulations scrub och Babors fuktmask.:)

Äntligen...

blev det lite regn!. Inte för att jag gillar regn men det behövdes verkligen nu. Idag har varit något enormt varmt och fuktigt, inte konstigt man varit seg hela dagen.:P
Nu sitter jag hemma i soffan med datorn och en påse nappar och gör ingenting (förutom bloggar då:P), så himla skönt.:)
Vad har ni annars hittat på idag då?:)


Heta köp just nu!;)

Var inne på H&M:s hemsida och kollade in deras nya kollektion "London Calling". Där kan man skapa sin egen style- guide, supersmart. Måste säga att det var grymt snygga kläder, precis min stil.:)
Dessa plagg fastnade jag speciellt för;)


Visst är de snygga?;) Kavaj 499 kr, paljettväst 249 kr och skinnväst 399 kr.:)

Måndag..:(

Måste säga att detta måste varit världens segaste dag hittills. Allt har bars strulat på jobbet plus att man inte vill något hellre än och bara ut och sola och bada. Anar att dessa två veckorna framöver kommer bli jobbiga. Usch, nu måste jag sluta vara så gnällig. Blir inte bättre av det precis.:P Får tänka på istället på allt skoj man kommer hitta på på semestern istället.;)
Vad har ni hittat på annars en sån här underbar dag då?:)


Ångest...

Ännu en söndagskväll med ångest.:( Men nu känns det värre än vanligt när det är fint väder, och jag har två veckor til att jobba innan jag får semester. Gud vad gnällig jag låter nu, men det suger verkligen.:(  Sitter och tröstäter choklad nu istället. Hjälper alltid.:P
Blir nog strax och lägga sig nu. Upp tidigt imon, men måste man så måste man. Bara och bita ihop!:)

Hörs imon!;)


Natti natti!:)



God morgon!:)

Ännu en härlig sommardag ute.:) Synd att jag inte kan vara ute bara. Bränner som tusan idag också. Ser verkligen ut som en kräfta, så för mig blir det inget Tylösand idag.:( Blir och sitta inne större delen av dagen och bara vila huden. Bättre det än att ut och bränna sig ännu mer.
Nej, nu ska jag nog sätta mig med lite krossad choklad- glass och trösta mig själv lite.:P

Hörs senare!;)


Världens goaste..:)

Nu sitter jag här i soffan med min onda bränna och smaskar på lite jordgubbar med mjölk. Finns det något bättre!?:) Skulle lätt kunna byta ut godis mot jordgubbar. Mycket godare, och nyttigare.:)
Har också haft besök nu av min syster och hunden Missy. Roligt att de kom på besök. Träffar ju inte Missy så ofta längre sen jag flyttade. Saknar när hon brukade komma in till mig på morgnarna och lägga sig hos mig. Hon är verkligen världens mysigaste och goaste lilla vovve.:)


Är hon inte söt?!:)

Aj aj aj...:(

Har nästan precis kommit hem efter en heldag på Tylösand. Har varit helt underbart väder och hur mycket folk som helst, knappt att man fick plats på stranden. Kom dit vid tolv ungefär och var där fyra timmar, men räckte för att jag skulle bränna sönder mig.:( Som framtida hudterapeut borde man veta och ha vett nog att smörja in sig, men nej, det gjorde lilla Linda inte. Hon tänkte istället att hennes grundfärg räckte som skydd, men inte. Efter bara två timmar på stranden så var jag superröd på bröstet och armarna plus lite i ansiktet, så ni kan tänka er hur ont jag har nu. Ser nästan ut som Malin Åkerman i "Heartbreak kid", och då är det illa.:P Bränner som tusan, men får skylla mig själv som sagt. Nu kommer jag definitivt inte låta bli och smörja in mig igen. Har egentligen en hud som lätt blir brun och sällan röd, men det är absolut ingen garanti för att inte bränna sig rejält. Speciellt vid havet tar det ju extra mycket, så där måste man smörja in sig rejält.
Är tänkt att jag kanske ska åka till Tylösand imon igen, men vet inte riktigt nu efter att ha bränt mig så. Vore nog bara dumt, men får se imon hur det känns. I så fall blir det och smörja in sig rejält och inte ligga så länge. Får se hur det blir.


Syns kanske inte så väl men gör superont.:(

Lite nattbloggande...

Ni undrar säkert vad jag gör uppe nu, men somnade i soffan innan ikväll och vaknade vid elva, så är klarvaken nu.:P Har lite småångest faktiskt över att sovit bort en fredagkväll, men så kan det bli ibland. Har varit riktigt trött idag efter lagt mig sent hela veckan så tröttheten har väl tagit ut sin rätt nu. Men nu sitter jag här helt klarvaken och försöker verkligen tvinga mig och sova. Blir upp typ vid nio imon när jag ska sticka till Tylösand, och jag ska köra så känner jag måste verkligen ha riktigt med sömn i mig.Vill ju inte vara en trafikfara.
Har försökt göra allting för och bli trött; gjort lite ansiktsmask och sånt, målat naglarna, städat toaletten (!) m.m. Kanske får lägga mig och läsa lite också, brukar ju hjälpa oftast. Får lägga mig och försöka i alla fall.:)

Hörs imon!

Natti natti!:)


Målade naglarna med en av Isadoras nya sommarfärger Pink Coral. Så snyggt när man blivit lite brun.:)

En riktig myskväll..:)

Nu har jag bänkat mig framför teven och tagit på mig mina slappekläder. Nu har jag tagit fram mitt gotte som står och väntar på mig. Kan det bli bättre!?;) Nu ska det frossas!:)


Glass, jordgubbar och choklad=en helt perfekt myskväll!;)

Friday outfit!;)

Måste ju lägga ut en dagens outfit också!.) Så här såg jag ut idag!

Idag rotade jag fram lite som låg underst i garderoben. Längesen man använde sina sommarkläder sist.:P Det fick bli detta idag i alla fall: tubtop från Gina Tricot och jeansshorts från H&M.


Fullspäckad dag...

Har precis kommit innanför dörren nu efter att ha varit iväg hela dagen. Slutade vid halv tolv idag på jobbet, vilket var hur gott som helst.:) Kände jag ville bara ut i solen så stack hem till mamma och lade mig och solade lite. Somnade dock så känner det bränner lite på ryggen, inte bra. Hoppas det går över till imon bara när jag ska till Tylösand. Inte bra och ligga då med bränd rygg.
Nu har jag precis varit och fikat med min kompis Emelie som är hemma nu över sommaren. Hon pluggar i vanliga fall så blir inte att vi ses så ofta, så var riktigt skoj och ses nu.:) Vi pratade om att sticka till Tylösand på söndag också, om man inte bränner sig alldeles för mycket imon.:P
Nu ikväll blir det dock lugnt. Tänkte ha en myskväll alldeles för mig själv. Blir lite gotte och lite ansiktsmask och sånbt också tror jag. Bara rå om mig själv helt enkelt. Behöver man verkligen göra ibland. Man är alldeles för dålig på att ta hand om sig själv, men ikväll så ska jag ta mig tid för det!;)

Hörs senare!:)


Så här cool såg jag ut idag!:P

Snart helg!!;)

Vad skönt att det snart är helg igen! Imorgon blir dessutom en kort dag för min del, har tänkt gå hem redan vid 12 för vill bara ut i solen och sola som man inte kunnat göra på hela veckan. Ska bli riktigt skönt!:)
Resten av helgen planerar jag och spendera på Tylösand. Bara sola och bada;). Bara hoppas att det blir fint väder då också, vilket det verkar som det blir. Bara och hålla tummarna, vill verkligen dit!
Vad ska ni hitta på i helgen då?:)

Kram på er!


Bioline Hydractive...

Äntligen har lönen kommit idag!:) Den behövdes verkligen, inte varit så fattig på länge.:P Självklart måste man ju unna sig lite såhär på sommaren så det första jag investerade idag blev ansiktsvatten från Bioline. Har ju både dagkräm och rengöring från märket, så ville ha denna också och komplettera med. Riktig hudvård behöver alla de tre sakerna: kräm, ansiktsvatten och rengöring. Det är de absolut tre viktigaste sakerna.
Ansiktsvattnet jag köpte idag innehåller mycket fukt, vilket  är så viktigt på sommaren. Huden blir ju lätt uttorkad då.
Känner min hy är jättebra med dessa produkterna, så rekommenderar verkligen dem.;)


Väldigt nöjd med mitt köp idag.;)

För första gången...

Nu sitter jag och bloggar för första gången på min nya dator. Fick lite hjälp nu ikväll med och installera lite grejer så nu är det bara och blogga på;) Känns så annorluna med en liten dator, med liten skärm och allt, men den är hur söt som helst, gjorde verkligen ett bra köp!:)


Är den inte söt!?:)

Onsdagens outfit!;)

Kom precis innanför dörren nu. Har verkligen haft fullt upp hela kvällen. Har varit hos mamsen en runda och sen blev det och hämta datorn och sen fika med min kompis Susanne som jag inte träffat på evigheter. Blev en sväng upp till donken och satt nog där nästan två timmar och käkade och bara snackade en massa skit.:) Var verkligen superskoj att ses, hade så mycket och prata om.:)
Nu ska jag dock varva ner lite. Blir och krypa ner i myskläderna och bara slappa.;)


Ikväll blev det mc- jacka från Gina Tricot, mintgrönt linne från Vero Moda och mina älskade jeansknickers. Dem är så jäkla sköna så kan inte låta bli dem.;)

Nu har den äntligen kommit!!!:)

Nu har äntligen min kära dator kommit.:) Fick sms innan om att jag ska hämta den på Maxi. Har längtat hela veckan .
Ska bli så skönt med en egen dator som jag kan sitta vid när jag vill. Då jäklar kommer det bloggas utav bara farten.;) Men först får nog min kära syster hjälpa mig med den och installera och sånt. Är jag helt värdelös på, men hon är ett riktigt geni på datorer så skönt och få lite hjälp av henne.:) Sen ska jag skaffa mobilt bredband till den också, är det tänkt. Mycket bättre och ha så jag kan ta med mig datorn överallt.:)


Min lilla pärla!:P

Kolla hit!!

Ville bara påminna er om att jag är med på Bloglovin så prenumerera gärna på min blogg!;)

Follow misslindis

Denna vill jag ha!:)

Denna supercoola tunikan var verkligen supersnygg. Snyggt till ett par slitna jeansshorts i sommar och snygga sandaletter!:)



Snyggingen är från Gina Tricot, 199 kr.

Yes, dem lever...!!;)

Köpte två fina hängpelargonier för ca två veckor sen som jag planterade i två amplar. Det är faktiskt de första uteväxterna jag köpt nånsin, så hoppas verkligen jag kan sköta dessa. Jag brukar vanligtvis ta död på blommor efter bara en vecka, men dessa lever faktiskt fortfarande. Måste erkänna att jag är lite stolt, men kanske farligt och säga för mycket ännu, sommaren har knappt börjat.:P




Det har inte slagit ut så mycket på dem ännu, men hoppas att de blir riktigt stora och fina, om jag inte glömmer vattna dem förstås. Måste skärpa mig på den fronten.:P

Tisdagens sköna oufit!;)

Puuh, vad varm jag är! Precis varit nere och handlat en runda. Fick ta cykeln ner till stan idag för bilen är inlämnad på service, tyvärr. Man ska väl inte klaga, inte direkt världens jobbigaste och cykla, men det blir sådär hundra gånger värre när kedjan hoppar hela tiden och bromsen knappt funkar. Jag måste nog varit en riktig trafikfara, är nog dags och fixa till den där cykeln lite tror jag.:P
Nu har jag satt mig framför datorn med en kall cola och bara njuter, vilket var välbehövligt efter cykelturen.;)


Fick bli dessa kläderna idag: linne från Cubus och jeansknickers från Ullared (ett av mina två fynd där:))

Kvällens outfit..:)

Nu ska jag bege mig ute i det fina vädret och gå en liten sväng. ska bli jätteskönt.:) Hoppas jag inte får håll bara efter att klämt i mig en tallrik stekt potatis med ägg precis..mums..:)


Kvällens promenad- outfit blev denna: Adidas- tröja, mangofärgat linne från Vero Moda och jeansknickers från Ullared (!). Man kan faktiskt hitta fynd där nån gång.:P

Helt underbart!;)

Hur gott väder är det inte ute idag!?:) Synd bara att man jobbat hela dagen och inte kunnat vara ute nåt. Är så dumt också för jag har bara solen på balkongen på förmiddagen så på eftermiddagen när man kommer hem  från jobbet har den försvunnit.:( Men får bli och ge sig ut på en långrunda och ut och gå sen senare istället.:)
Nu ska jag sätta mig med lite glass och bara njuta!;)


Min favvo- krossad choklad- glass!:)

Jajamensan- datorn beställd nu!!!:)

Nu har jag precis klickat hem en mini- PC, men blev inte den jag bloggat om tidigare. Fick bli en Asus Eee PC 1000H istället. Den har fått bättre betyg plus lite billigare så då slog jag till på den istället, känner jag mig väldigt nöjd med.;) Passade på och slänga till en datorväska också när jag ändå skulle beställa så gav lite under 4000 kr för allt det. Riktigt kap tycker jag!;) Längtar så tills datorn kommer, kommer nog sitta som fastklistrad anar jag.:P


Lyssna på denna!!

Älskar verkligen denna låten med Rihanna. Så jäkla fin text i den, kan inte sluta lyssna!;)


Lite försenade lägenhetsbilder...

Jag har minne som en guldfisk, jag vet.:P Men idag kom jag äntligen på att jag skulle lägga ut några bilder på lägenheten som jag lovat i några veckor nu så här är några!;)


Vet intye om ni kommer ihåg om att jag ville ha lite Asien- tema på inredningen!? Blev lite Asien blandat med det moderna. Blev supernöjd med resultatet!:)


Jättenöjd med denna väggen!:)


Och här brukar jag sitta.:) Som ni ser har jag delat av vardagsrummet med en skärmvägg från Ikea. Tycker den passade in utmärkt i mitt inredningstema.:)

Söndagens outfit!;)

Ååh så gått väder det är idag!:) Man känner man genast blir på bättre humör. Idag hittas det inte på för mycket. Handlat är det enda jag gjort. Men söndagar är ju riktiga slappedagar så man kan bara ta det lugnt utan att ha dåligt samvete.:)


Dagens slappeoutfit fick bli denna: brun t- shirt från Gina Tricot och halvlånga jeans- knickers från Ullared (!) faktiskt.:)


Och en liten närbild också såklart.;)

Vill ha!!!;)

Älskar verkligen denna bikinin! Var inne på Nelly för att kollar runt lite och denna bikinin har varit slut ett tag, men nu hade de äntligen fått in den igen så funderar på och lägga en beställning på denna.;) Eller vad tycker ni?:)



Waterfall Bikini Set SEK 288, Wonderland - NELLY.COM










Kanske blir en i alla fall!?:)

Som ni vet funderade jag för några månader sen på att köpa en mini- laptop, men blev för snål så bangade ur. Men nu känner jag mer än nånsin att jag behöver en. Inte lätt med en dator på två som ofta vill sitta. Funderar åter igen på att köpa denna underbara rosa laptopen. Eller har ni några bra förslag på bra bärbara?:)


Riktigt läcker, eller vad säger ni!?;)

Midsommarafton...:)

Usch vad segt det är idag. Tog det väldigt lugnt igår, men man är ändå seg på något vis. Blev ju ganska sent igår. Var inte i säng förrän klockan ett och gissa om man somnade fort!?:P
Kvällen började klockan fyra då det blev lite nypotatis och sill, men för mig och mamma som inte lärt oss äta sill ännu blev det kassler till istället.:) Men var supergott ändå med gräddfil och gräslök till!;)
Efter några timmar blev det mormors hemmagjorda jordgubbstårta, inte helt fel. Är ett måste på midsommar tycker jag. Resten av kvällen proppade jag i mig en massa godis och chips, plus att det blev grillad korv lite senare på kvällen, så det blev nog mest ätande känns det som hela midsommarafton. Men det var supertrevligt ändå måste jag säga.:)
Idag blir det ännu lugnare. Blir att bosätta sig i soffan hela dagen med dator och godis. Kan det bli bättre!?;)
Vad hittade ni på igår då?:)


Gårdagens outfit!;)

Är ledsen att jag inte lade ut outfiten igår, men hann inte innan jag skulle sticka så ni får den idag istället.:) Tog dock ingen bild igår på outfiten, så fick bli ett kort på bara kläderna!:)


Igår fick det bli jeansleggings från Vero Moda, korallfärgad volangklänning från Lindex och MC- jacka från Gina Tricot.:)

Lite midsommarfin...:)

Ska iväg om några timmar och tänkte därför göra mig lite snygg innan. Man måste ju vara fin på midsommar.:) Tänkte göra lite ansiktsmask, ansiktsscrub, läpp-mask och peeling och färga mina ögonbryn. Funkar alltid om man vill bli fräsch!;)
Sedan blir det och bestämma midsommarkläder, men vet inte alls ännu vad jag ska ha på mig. Återkommer lite senare när jag bestämt mig mig lite outfit- bilder!;)


Idag blir det och använda en mudmask från Make Up Store, scrub från MD Formulations, läpp- mask och peeling från Mary Kay och ögonbrynsfärg från Depend.:)

Midsommar imon!;)

Tänk att det är midsommar imon. Känns inte som det var alls längesen vi hade det sist. Detta året blir ganska lugnt dock. Ska bara fira med min familj, men kan vara mysigt det också.:) Vad ska ni hitta på?:)


Kvällens outfit!;)

Har precis kommit hem nu efter att ha varit ute och ätit. Blev plankstek med cola, inte helt fel, så nu är man helt proppmätt så behöver nog inte äta mer idag.:P Nu har jag gosat ner mig i soffan med datorn, så blir nog och spendera resten av kvällen här. Grymt skönt och veta också att man inte jobbar imon, så man kan vara uppe hur länge man vill, så det blir nog ett och annat blogginlägg till ikväll. Svårt och låta bli!;)


Blev svart oversizekavaj från Ellos, mangofärgat linne och jeansleggings, båda från Vero Moda.:)


Här kommer en liten närbild på mig hur jag sett ut i håret idag. Så himla kul att kunna variera den så mycket.:)

Dental Synergy Brilliantsmile tandkräm!:)

Var precis inne och kikade på Blondinbellas blogg och såg att de fått in Brilliant Smile- tandkrämen igen. Varit sugen på den länge, men frågan är om den är värt priset. Vad tycker ni?


Testat lite frisyrer..:)

ååh vad kul det är med ny frilla. Det roliga är att man kan variera den så himla mycket. Har kollat igenom lite av Rihannas korta frisyrer och har försökt återskapa dem lite, bl. a denna supercoola frisyren!;)


Så jäkla snyggt!;)

Denna vill jag ha!:)

Gud vad konstigt det känns med det korta håret. Har inte vant mig ännu och kommer nog ta några dagar innan jag gör det, men vilka komplimanger jag fått idag.:) Såna komplimanger har jag nog aldrig fått nån gång jag klippt mig, verkligen roligt och höra.:) I och med att håret är så kort nu också så tänkte jag satsa på en miniplattång. Lite smidigare och använda på korta längder.:)
Har bl. a kollat in denna från HH Simonsen på lyko.se!;)


Visst är den läcker!?;)

Min nya frisyr!;)

Idag blev det den efterlängtade klippningen.:) Blev riktigt osäker när jag var hos frisören vad jag ville göra, men bestämde mig för att satsa stort och så här blev resultatet!;)


Blev rätt kort men är riktigt nöjd faktiskt. Syns itne så väl på bilden hela frisyren, men man kan variera den mycket, precis som med Rihannas korta hår.:)

Så skönt med lite färg..:)

Var nere på Meddo för en stund sedan och solade lite. Med sånt här trist väder ute får man inte mycket färg. Egentligen försöker jag undvika solarium så gott det går, med tanke på allt man läser och hör om hela tiden, men en gång ibland gör nog ingen skada. Hatar verkligen och vara blek, och brun utan sol lyckas jag aldrig med så får bli solariet nån gång ibland. Men hade hellre föredragit riktig sol så man kan vara ute och sola och bada istället. Tur man inte har semester ännu.:)


Ååååh vad jag längtar tills det blir så här! Denna bilden är tagen i Tylösand, och här gissar jag man kommer vara ofta i sommar, d.v.s om vädret är kanon!;)

Beslutsångest...

Imorgon är det äntligen dags för frissan. Ska bli så skönt att bli fixad, ser ut som jag vet inte vad i huvudet just nu. Världens utväxt och det bara hänger, går inte göra nåt med det alls. Usch, låter väldigt ego och fåfäng, men ni vet själva hur det är, eller!?;)
Jag lade ut lite bilder på Rihannas frisyrer för nån dag sen, och behöver verkligen ha lite råd hur jag ska göra. Är lite rädd för att min ansiktsform ska hindra det lite, så gå gärna in och kommentera!:)


Tror ni jag passar i kort hår?

MD Skincare vs. Dermalogica...

Har läst väldigt mycket om både MD Skincares och Dermalogicas produkter och båda märkena verkar vara superbra. Har tidigare testat MD Skincares Lip Treatment, vilken jag var väldigt nöjd med så tror verkligen på deras produkter. Är just nu ute efter en bra peeling, något som verkligen imponerar.:)

Är väldigt nyfiken på denna populära peelingen. Tydligen ska den vara lika bra som en kemisk peeling på salong, vilket ju låter jättebra.:) Tyvärr har ju inte alla råd (varav mig själv inkluderad) och gå var och varannan månad och göra behandlingar, vilket som rekommenderas så varför inte göra egen hemmabehandling istället!? Läste på Carolina Gynnings blogg att hon köpt hela serien så borde ju vara värt att testa!:)

Så här står det beskrivet på VisageOnlines hemsida:

Alpha Beta Daily Face Peel

MDSkincare Alpha Beta Daily Face Peel - För dig som vill ha proffesionellt resultat hemma!
Den berömda peelingsystemet i två steg för hemmabruk innehåller en patenterad blandning av hela 5 olika alfa- och betahydroxysyror. Fördelen med att använda flera syror är flera, dels förstärker syrorna varandra vilket gör att man kan minska dosen av varje syra och ändå få en förstärkt effekt, utan att irritera huden.
Denna patenterade två-stegs peeling är svaret på i princip alla hudproblem och är prokuten som ger dig din absolut optimala hudkondition!

Denna exfoliering är en av Md SkinCares bäst säljande produkter!

Denna peeling kan användas även på en mycket känslig hy och vid rosacea. Sedan verkar de 5 syrorna som en bredspektrabehandling, multifunktionellt på flera olika hudtillstånd samtidigt. Alpha Beta Daily Face Peel minskar inte bara uppkomsten av rynkor utan förbättrar även hudens fasthet, stimulerar den egna kollagenproduktionen, verkar porsammandragande, exfolierar, dämpar hyperpigmenteringar, ger huden lyster, fukt, lugn och balans. Den verkar där det behövs och passar alla åldrar och hudtyper samt vid alla årstider och klimat.


Måste säga att den verkar ju vara riktigt bra. Kanske något och testa!?:)

Sedan är jag väldigt nyfiken på Dermalogicas Daliy Resurfacer. Verkar också väldigt bra. Så här står det på bl. a DonnaBeautys hemsida om produkten:

En exfolieringsprodukt med tre funktioner, skonsam nog att användas varje dag! Hydroxisyror avlägsnar döda hudceller utan att orsaka irritation eller rodnad. Cellförnyelsen stimuleras vilket förbättrar hudstrukturen - huden blir smidigare och tecken på förtida åldrande reduceras. Ett unikt växtkomplex från japanskt mandarinträd jämnar ut hudtonen och reducerar ojämn pigmentering. Rött te från den sydafrikanska rooibosbusken fungerar som en kraftfull antioxidant, samtidigt som antioxidanten grönt te skyddar och lugnar. Tack vare den unika applikatorn fördelas produkten jämt över huden vilket ökar den förnyande effekten.




Good morning!:)

Hoppas ni alla sovit gott! Själv är jag som en levande död idag, sovit jättedåligt hela natten så bestämde mig för att gå upp istället. Bara jobbigt och ligga kvar när man ändå inta kan sova.:(
Men det positiva är ju att jag hinner blogga ännu mer idag när jag börjar så här tidigt.;) Är svårt och slita sig när man väl börjar.;)
Nu tänkte jag slänga i mig en tallrik fil med flingor och hallon, finns det något godare!:)


Mums mums.:)


Snart sova...

Gud vad trött jag är. Blev ju som sagt väldigt sent i natt och sov nog inte så länge idag som jag borde.:P Får bli och lägga sig lite tidigare ikväll istället.:) Har glömt bort och uppdatera bilder på nya lägenheten idag. Får bli imon istället, I promise.:)

God natt!:)


Bioline!:)

Under tiden jag inte har bloggat har jag börjat med en annan hudvårdsserie. Jag använde Babors produkter innan som jag var jättenöjd med, men tyvärr blir dem bara dyrare och dyrare, så fick rådet av min hudterapeut att testa Bioline istället. Har nog aldrig använt ett bättre märke!:) Är en fantastisk serie. Än så länge har jag bara rengöringen Exfoliating Gel och ansiktskrämen Hydrating Emulsion, men är supernöjd med dem. De luktar helt underbart gott också. Ska utöka snart med ansiktsvatten och peeling också, men får vänta tills lönen kommer.;)
För er som inte vet något om Bioline innan kommer en liten presentation här, som jag lånat från Biolines hemsida:

Bioline - framtidens hudvård Bioline är en italiensk hudvårdsserie av hög kvalitet designad för dig och din livsstil. Biolines vision är att skapa framtidens hudvård för dig som på ett enkelt sätt vill se resultat på din hud. Bioline är innovativt och modernt och kombinerar de senaste behandlingsteknikerna med aktiva produkter för alla hudtyper,
med det bästa från naturen och det senaste inom vetenskap. Varje produkt är unik med en hög koncentration av aktiva ingredienser som ger resultat. De är säkra men effektiva och innehåller endast naturliga dofter och färgämnen. Upplev Biolines exklusiva behandlingar och produkter för ansikte och kropp med personliga lösningar för just din hudtyp och dina behov.



Denna rengöringsgelen använder jag, verkligen superbra. Tar bort alla sminkrester i ett nafs.:)


Ansiktskrämen är jättebra. Den återfuktar hela dagen. Används både som dag- och nattcreme.

Mina senaste inköp!:)

Har så mycket att skriva om nu efter en tid av ordentlig bloggtorka. Har mycket grejer jag vill skriva om, bl. a om mina senaste köp som jag är riktigt stolta över.:) Dessa kommer jag definitivt använda mycket i sommar.;)


Blev fullständigt förälskad i dessa stövletterna när jag såg dem. I och med att jag gillar mycket den tuffa, men chica stilen passar dessa mig perfect!;) Dessa kommer från Skopunkten, 349 kr. Bra pris också.;)


Dessa underbara sandaletterna passar till det mesta, dessutom väldigt sköna att gå i. Även dessa från Skopunkten, 299 kr.


Denna väldigt ombloggade oversize- kavajen kommer från Ellos. Fick hem den i förrgår faktiskt och den satt alldeles perfekt. Brukar vanligtvis ha storlek 36 eller 38, men denna är i storlek 40. Beror ju också på hur pass oversize man vill ha den. Jag vill gärna ha den lite större. Hade lite rabatt med på Ellos så gav nog bara 260 kr med frakt. Som hittat!;)

Kompaktpuder!?

God morgon..eller god middag kanske man skulle säga!:P Blev väldigt sent igår så blev att sova länge idag, är ju ändå söndag.:(
Som ni vet är jag väldigt intresserad av allt inom smink och hudvård och vill alltid testa nytt hela tiden (även om inte alltid min plånbok tillåter det:P), men nu är jag ute efter ett bra kompaktpuder. Märker att jag nu framåt sommaren blir väldigt lätt glansig i ansiktet så skulle behöva ett puder att dämpa det med lite. Vill allra helst testa ett med mineraler i, är ett stort fan av mineralprodukter, finns inget bättre!:) Funderar på och testa budgetvarianten Isadora Mineral Compact Powder. Brukar annars bara köra på de dyrare varianterna, men är lite nyfiken på att testa ett billigare denna gången. Behöver ju inte betyda att det är dåligt, eller!? Är det någon som testat som vet om det är bra, eller har ni något annat bra tips på puder?:) Hade varit så bra med tips!;)


Något och satsa på?:)

Snart bedtime...

Usch..man börjar bli lite småseg nu. Haft myskväll hela kvällen med Elin så blir lätt att det blir sent.:) Blir och blogga lite mer imon istället. Då har jag tänkt lägga ut lite bilder på nya lägenheten och hur inredningen har blivit..haft ett sista ryck här nu idag (jag vet, lite sent efter två månader) så är skönt att äntligen fått det någorlunda färdigt i alla fall.
Vi hörs imon godingar!;)

Natti natti!


Lite sugen på den här..:)

Har läst mycket om lyxkrämen Creme de la Mer, verkar riktigt bra. Lite sugen på och testa den men hur dyr är den inte. Är inte sugen på och lägga tusenlappar på en kräm man aldrig testat innan, men var inne på Ebay en sväng innan och såg att man kan få 3, 5 ml för 100 kr. Inte mycket kräm att hurra för för det priset, men ett litet test av lyx kan vara värd den hundringen..eller?


Lite för dyr för en medelsvensson som mig..tyvärr...:(

Frisörbesök på tisdag..äntligen...

Usch..mitt hår har verkligen en kris just nu. Är så risigt och bara ligger, så trött på det. Vill verkligen ha en radikal förändring denna gången, men är lite osäker på vad jag vill göra med det. En del av mig vill bara klippa av det och en annan del av mig vill spara ut det lite till. Har funderat mycket och länge på att klippa Rihannas korta frisyr. Den är så jäkla cool och snygg, men är rädd för att se ut som en kille.:P
Vad tycker ni?:)








Är frisyren inte hur läcker som helst, men är rädd för att min runda ansiktsform hindrar..:(

Välkomna åter...

Jag ber jättemycket om ursäkt att jag inte varit inne på länge nu men haft fullt upp på senaste tiden, både bra och dåliga saker, så har fått omprioritera lite, men nu har jag all tid i världen igen. Och jag lovar att jag kommer uppdatera bloggen nu oftare än innan. Har mycket grejer att skriva om så kika in ofta vet ja..;)

Hugs & kisses!;)


RSS 2.0

Design by puc.blogg.se