Snart är den min!;)

Har precis klickat hem Lee Staffords Hair Growth Treatment.:) Hoppas den funkar lika bra som alla säger.
Så här står det om produkten på Baresso:

Det här är behandlingen för tjejer som sparar och sparar men aldrig lyckas få Hollywoodsvallet de förtjänar!


När håret växer kan det bli skadat, hårstråna bryts av och de trista kluvna hårtopparna blir allt fler; de flesta väljer att klippa av sitt slitna hår och håret når aldrig sin fulla längd.


Den hår underbara, tjocka intensivbehandlingen förbättrar hårets kondition genom att stärka håret med hjälp av Pro Vitamin B5 och kreatin. Behandlingen innehåller även ett Trichogenic sammansättning som hjälper håret växa fortare.

Hoppas det stämmer! Återkommer med recension senare!;)


Lee Stafford Hair Growth Treatment Mask!

Jag fuderar seriöst på att köpa denna inpackningen. Tycker mitt hår växer så himla sakta, så tänkte jag skulle ta och testa denna. Någon som testat?


Vilken lyckad kväll igår!;)

Blev utgång igår för hela slanten .:) Kvällen började med att jag var hos min kompis Elin innan och åt lite mat, drack vin och gjorde oss i ordning ihop. Sen bar det av till min kompis Susanne som skulle ha lite förfest. Var hur skoj som helst.:) När vi kom hade hon pyntat lite med ballonger och girlanger, var lite Hawaii- tema:) Sedan begav vi oss till Terraza där Alcazar skulle uppträda. Dem var superbra och jättemycket folk ute. Var verkligen en hellyckad kväll!;)


Så fint hon hade gjort det!;)


Ett glatt gäng!:)

Bilderna är lånade från min kompis Elin, har fortfarande inte hittat usb- kontakten.:( Blir nog och köpa en ny.:(


Shoppingtur imorgon!;)

Imon är det äntligen lön igen!:) Har verkligen längtat efter den denna månaden, är helt utfattig nu.:P Imon blir det en liten shoppingtur till Växjö med kompisen Elin. Ska bli superskoj och komma iväg och shoppa lite, men blir inte och handla så mycket, gjorde ju det i Göteborg så får hålla igen lite.:) Men ändå skönt och komma iväg lite.:) Uppdaterar imon om vad jag handlat;)


Vad tycker ni om denna?;)

Jag sitter och kollar efter en ny dator, eller snarare en egen till mig själv. Jag och min sambo tjafsar alltid om vem som ska sitta vid den som vi har nu så tycker nästan det är dags att jag skaffar en egen (så jag kan blogga mer också;)). 
Vad tycks om denna eller har ni ett bättre förslag så kom gärna med det!;)


Visst är den cool!?:) Älskar rosa!;)

Massor av energi och shoppingsug!;)

Tror inte jag haft sån energi på länge som jag haft idag. Sov i och för sig ganska länge men brukar ändå inte orka nåt men idag fick jag ett jäkla ryck. Började med att äta frukost, sen stack jag ner och tränade en timme på Nautilus! Jag vet, det var inte igår direkt men kände att idag vill jag träna och då gjorde jag det. Man får passa på minsann när man väl har lust. Känner redan nu av träningsvärken så undrar hur det kommer kännas imon.:P
Sen när jag kom hem städade jag undan lite och sen har jag tvättat och strykit kläder hela kvällen. Så skönt med energi ibland.;) Sedan har jag fått ett riktigt shoppingsug nu också. Som ni vet (eller kanske inte) är jag ett fan av Anna Hibbs, älskar allt med hennes stil. Såg i hennes blogg igår att hon kombinerade ihop en vit oversize kavaj med en skinnkjol och en tuff t- shirt under. Var så jäkla snyggt, blev riktigt sugen på och köpa det! Får se om jag hittar nåt liknande och köpa, får bli och vänta tills löningen kommer på fredag i alla fall.;)
Sen är jag sugen på och köpa lite nya sminkprodukter. Här är några av dessa:


En ny Id- foundation i färgen Medium tan. Passar perfekt nu i vår/ sommar när man börjar få lite mer färg i ansiktet.;)


Ett lip plumper- läppglans från Id i aprikosfärgad nyans, såå snyggt nu framöver.;)


Är jättenyfiken på denna nya mascara som heter Imju Fiberwig Mascara som kommer från Japan som nyss kommit hit. Ska tydligen ge jättelånga fransar, ska hålla i regn och om man gråter, men vara superlätt att tvätta bort med bara varmt vatten. Är något jag definitivt kommer testa framöver.:)

Vet att det är mycket fler grejer jag vill ha, men får bli fler inlägg om dem grejerna i veckan som kommer.:) Och om ni undrar har jag inte hittat USB- sladden till kameran ännu. Fattar inte var den tagit vägen:(

Nu ska jag nana. Natti natti!;)

Sommarkänslor!;)

Vilket väder vi haft idag!;) Helt underbart. Har solat i bikini idag, så himla gott att redan kunna göra det.:) Har fått riktigt sommarkänslor idag. Och denna låten gör ju inte det sämre. Har många härliga sommarminnen av denna låten!;)


Head massager!;)

Eller huvudmassör som det heter på svenska. Var och köpte en sån igår. Har hört jättebra grejer om den, att den ska släppa spänningar m. m.
Så här står det på Stiligt.se om den:

Unna dig själv eller en vän en riktigt skön stund med denna huvudmassör som ger en mycket behaglig massage.

Ett roligt litet guldfärgat redskap som man kan använda för att massera hårbotten.


Denna produkt säljs också ofta under namnet Head relaxer eller hårmassör. Den har en rad positiva effekter på kropp och själ. Bland annat följande:

  • Ger skön avkoppling
  • Ökar kroppens produktion av lyckohormoner
  • Ökar blodcirkulationen
  • Stimulerar hårtillväxt
  • Kan lindra huvudvärk

Dessutom är den lätt att använda!

Låter väldigt lovande så bara och hoppas att det funkar. Kommer senare med recension!;)





Skönt med torsdag!;)

Har hunnit med mycket sen jag kom hem från jobbet idag. Jag var hemma hos mamma för en stund sen och kollat på Missy, som är vår hund. Hon klippte sig igår så var tvungen att hem och se hur det blev. Hon ser ut som en liten råtta nu men så söt.:)
Har t. o. m hunnit städa färdigt lägeneheten innan jag åkte så tycker jag har varit riktigt duktig idag!:) Skönt och slippa alla städning imon, så kan istället koncentrera mig på och bygga lite på brännan när jag kommer hem från jobbet imon, slutar ju vid 13.15. Gott det!;)

Ha det gott så länge!:)


Kan inte visa mina bilder..:(

Har letat och letat men hittar inte usb- sladden till kameran så kan tyvärr inte lägga upp några bilder ännu. Kommer dröja lite, men ska fortsätta leta, förhoppningsvis hittar jag den snart.:P

Hörs senare!;)

Så seg...

usch, idag har varit en seg dag. Har inte gjort nånting idag, förutom varit hemma hos familjen och grillat lite nu ikväll. Har inte orkat nånting, har heller inte orkat lägga till några bilder frn utgången igår, får bli imon. Annars har det varit en händelselös dag, får se om morgondagen blir mer spännande när man fått vila ut lite mer. Tar hårt på en och gå ut, man börjar väl kanske bli gammal.;)

Hörs imon! See ya!;)


Beslutsångest...

Har precis varit nere på stan en runda och köpt strumpbyxor till kvällen, då det blir utgång. Nu ska jag bara bestämma mig vad jag ska ha på mig. Funderar och ha på mig det jag hade på mig när jag var i Götebo, men velig som man är så vet jag inte vad jag ska ha. Blir och rota igenom garderoben och se vad jag hittar, man hittar väl alltid nåt. Kommer bilder imon med resultatet!;)

Puss puss!;)


Sol, sol, sol!;)

Vilket underbart väder idag! Riktig vårvärme, så himla gott.;)  Håller just nu på och tvätta, men ska sen ut till mamsen och sola lite, får passa på när man är ledig.;)

Ha en underbar dag! Det ska jag ha!;)


Sån jäkla cool stil!;)

Måste säga att jag heldiggar Lady Gagas stil. Tycker hon har en väldigt annorlunda men väldigt cool stil. Hon vågar sticka ut från mängden, men ändå är hon så stilren. Innan var jag väldigt mycket inne på Rihannas stil men har mer och mer börjat gilla Lady Gagas stil.:)
En outfit som jag verkligen gillar är denna!;)



Hur cool är inte denna outfiten!?;)

Riktig myskväll...

Nu har jag och sambon precis kommit hem efter ha varit ute och ätit. Jättemysigt med god mat, fick bli plankstek, så himla gott, men man blev mätt som bara den. Skönt och fått ta av sig jeansen och satt på mig myskläder nu istället.;) Känns verkligen jättekonstigt att varit tillsammans i två år nu. Känns som vi nyss träffats men ändå inte. Även om dagen idag varit lite sådär men lite småbråk och sånt så slutade dagen bra ändå. Nu blir det lite mys i soffan innan läggdags. Ett härligt slut på dagen i alla fall.;)


En speciell dag imon...

Imon är det exakt två år sedan jag och min pojkvän blev tillsammans så tänkte vi skulle ha lite myspys med lite romantisk middag och lite annat gott. Kan inte fatta att det redan gått två år, känns som igår.:) Men måste säga att det känns jättebra, även om man har sina upp och nergångar vilket jag tror eller snarare är säker på att alla förhållanden får gå igenom ibland.:) Nej, ska verkligen bli jättemysigt och få fira lite imon, får sen om det blir någon liten present kanske. Jag har inte köpt nån än så får se om jag hittar på nåt imon och köpa eller vad det blir. Återstår att se!;)

Natti natti allihopa!;)


Inte gått nåt vidare...

Har börjat med min Naturdiet idag. Gick bra på morgonen och dricka och så men sen framåt förmiddagen började jag känna något så enormt godissug. Aldrig känt sånt sug innan, var verkligen hur jobbigt som helst. Blev inte bättre heller av att några på jobbet började prata om hur godissugna de också var.:( Men nu efter jobbet var jag på besiktning av min gamla lägenhet och blev av olika anledningar riktigt förbannad så skällde ut honom efter noter (eller nja kanske inte riktigt, men nästan). Kände efter det mig så himla duktig att jag sa vad jag tyckte samtidigt som jag var arg så jag skakade så tyckte jag var värd lite godis efter det, så stannade till vid affären hem och köpte lite choklad. Suck, blir nog ingen lätt uppgift för mig och ge upp godiset, vet inte om jag kan. Jag tror jag börjar riktigt nästa vecka och försöker, är ju snart påsk också kom jag på och då kan man ju inte strunta i det goda påskgodiset, hör ju liksom till.:)
Vi får väl se hur det går framöver, gäller bara att man har viljan och vet inte riktigt om jag har den än till 100 %!
Återstår och se efter denna veckan.;)

Puss puss så länge!;)



Mmmm, hur kan man motstå detta?;)


Tråkiga söndag...

Usch vad jag verkligen hatar söndagar. Så tråkiga och deprimernade. Hade hoppats på lite fint väder idag också så man kunde ut och solat lite, men blev ingenting med det. Istället har jag spenderat dagen framför teven och datorn, nästan fått lite dåligt samvete över att inte göra nåt vettigt. Nu ikväll var jag i och för sig nere och handlade lite till veckan plus köpte Naturdiet. Känner mitt godisätande gått lite överstyr vilket resulterat i viktuppgång så känner det är dags och gå ner lite. Inte mycket men några kilo i alla fall. Får se om det funkar, blir och börja imon.:) Får komma om några veckor om recension.:)
Nehe, nu ska jag sätta mig och kolla lite på Wipeout, var visst nån blondinspecial idag, kan nog vara rätt skoj och titta på.;)

Höres imon godingar!;)


Foto från Kanal 5.

Fredagens outfit!;)

Vet, kommer en dag för sent men strunt samma.:)


Blev bara nya kläder igår som jag köpte i Göteborg. Beige väst och grå t- shirt från Zara och slitna jeans från H&M.;)


Invigde mina nya solbrillor från Lindex igår också. Coola va!?;)

Underbara vårväder!;)

Gud vilket underbart väder det varit idag! Riktig sommarvärme ju, hur skönt som helst. Nu börjar verkligen de rätta vårkänslorna komma.:) Känns också som det är dags att införskaffa en ny grill nu, perfekt när vi bor på första våningen nu och har en gräsplätt utanför där vi kan grilla. Gissar på att det kommer bli många grillkvällar framöver.;)
Idag har jag annars bara suttit ute hemma hos mamma och solat lite. Känns att man fått lite färg idag, vårsolen tar ju som tusan nu.
Nehe, ska nog ta och gotta ner mig lite i soffan nu med ett glas cola och bara slappa en stund, fundera ut vad man ska äta ikväll. Kanske blir och köpa en grill och grilla lite, riktigt sugen på det i alla fall.;)

Puss puss!;)


Helgen i övrigt i Göteborg!;)

Hade verkligen superkul förra helgen i Göteborg!:) Förutom shopping hann vi med och festa till det lite, ut och äta, gå på modellcasting och gå på modevisning.
På fredagen blev det shopping för hela slanten plus att det gick modevisningar hela helgen på Nordstan, så där var vi och kollade en del. Verkligen en jättebra modevisning med många bra klädtips. Samtidigt hade Loréal modellcasting, också hela helgen, så jag och min kompis Elin bestämde oss för att göra ett försök med resten av Göteborgs tjejer.:) Inte för att man har någon chans men tänkte att det kunde vara en kul grej.;) På kvällen blev det dock ganska lugnt.
Vi gick ut och åt ganska sent och efter det gick vi hem och lade oss. I och med att vi skulle upp och shoppa på lördagen igen så tänkte vi att vi behövde riktigt med vila.;) På lördagen blev det shopping hela dagen igen och på kvällen gick vi ut på nattklubben Lounge som ligger på Avenyn. Verkligen en supermysig klubb med många snygga göteborgare, ett hett tips.;) På söndagen var det dock lugnare. I och med att vi skulle åka hem samma dag så fick vi checka ut redan vid elva. Lite jobbigt med tanke på att vi inte var hemma förrän fyra på natten, men var bara och bita ihop. Vårt tåg gick inte förrän fyra heller på söndagen så vi gav oss ut igen på Nordstan och shoppade lite till plus kollade modevisningen en fjärde (eller femte) gång.;) Sedan blev det hemfärd.:(
Blev verkligen en händelserik helg. Älskar verkligen Göteborg. Funderar starkt på att börja plugga där så småningom. Hade verkligen varit superkul och bo där, plus möjlighet att gå på Nordstan varje dag om man vill det.;)


Så här såg jag ut första kvällen när vi skulle ut och käka.:)


Här satt vi och åt på en thairestaurang på Arkande tror jag det var. En välbehövlig paus i allt shoppande.;)


Så här såg jag ut på lördagkvällen när vi skulle ut och festa. Blev vitt linne från Topshop, bälte från Vero Moda, glansiga shorts från Gina Tricot och leggings från Lindex.;)


Jag och Elin, partysugna utav tusan.;)


På söndagen såg jag ut så här. Lite sliten, kanske syns.;)


Här var vi på en av modevisningarna. Verkligen jättekul och kolla på.:)


Och här fick en liten bild på Nordstan smyga sig in.;)

Mycket shopping i Göteborg!;)

Gud vad roligt jag och min kompis Elin hade det i Göteborg. En sån underbar stad med underbara människor plus mycket grejer att shoppa. Gick åt en hel del pengar, lite väl mycket, men det var det värt! Vi var ju trots allt där för att shoppa!;)
Allt detta blev det handlat i alla fall:


Slitna jeans från H&M 398 kr, BH från Lindex 179 kr, zebratunika från Bik Bok 249 kr, leggings 129 kr från Lindex, armband med peace- märke 79 kr på Glitter, grått linne 69 kr H&M och krämen Tri- Aktiline 395 kr på Kicks (kommer en recension på den sen:)).


T- shirt med zebra på 149 kr på Zara, beige väst 299 kr från Zara, glansiga shorts 199 kr på Gina Tricot, jeansskärp med hängslen 359 kr på Missäy, lackleggings 119 kr från Missäy, concealer 165 kr på Make Up Store och concealerpenna 80 kr på Kicks.


Köpte även denna läckra tavla till nya lägenheten, 240 kr på Åhléns City.;)

Äntligen internet igen!;)

Ledsen att jag inte uppdaterat bloggen på några veckor men i och med flytten har jag inte haft tillgång till internet och mycket annat med flytten också, men idag äntligen har vårt internet kommit tillbaka!;) Kommer bli en hel del uppdateringar och inlägg idag, har hänt mycket sen sist så missa inte det!;)

See you soon!;)


RSS 2.0

Design by puc.blogg.se