Saker som ska shoppas i Göteborg!;)

På fredag är det dags för Göteborg, äntligen!;) Ska bli superkul och komma iväg, shoppa, äta gott och självklart lite festande också.;) Är jag och min kompis Elin som ska åka, båda är lika shoppinggalna så kommer bli en dyr helg också känner jag på mig, men kommer nog bli jätteskoj! Är huvudsaken.;)
Är mycket jag tänkt handla, bl. a dessa saker!;)

Gillar denna supersnygga tunikan på Gina Tricot, 149 kr.


Dessa läckra jeansen vill jag verkligen ha, Gina Tricot, 399 kr.:)


Funderar starkt på och testa YSL:s touche eclat concealer. Ska tydligen vara superbra!:)


Dessa läckra leggingsen från Cubus är jag jättesugen på, bara 199 kr.;)

Orkar inte...

Usch, har hållt på hela kvällen sen jag kom hem från jobbet att packa grejer och köra dem till nya lägenheten, men som tur är har jag haft hjälp av min kära syster Jennie.:) Men är ju nåt fruktansvärt jobbigt och flytta, så mycket prylar till förbannelse. Kan inte fatta hur man bara lyckats samla på sig allt. Men ingen idé och gnälla, bara fortsätta och packa det sista, men det får bli imon för snart blir det sängen. Så trött så jag kommer nog somna på en sekund tror jag.:P

Hörs imon!;)


Time to relax...

Gud vad trött jag är nu. Har precis kommit ur duschen efter att ha målat och flyttat grejer hela dagen. Hade nästan glömt bort hur jobbigt det är att flytta.:P Men känns riktigt skönt att få lite omväxling med ny miljö, att få slippa allt buller och trafik som är här. Enda nackdelen är att det blir lite längre hem när man varit ute, men lite promenad är aldrig fel heller.;)
Nu ska jag ner och handla lite mat, inte ätit nån middag idag så är riktigt hungrig nu! Sen blir det bara och ta det lugnt, känner jag kommer somna tidigt ikväll!;)

Hörs senare!;)


Jobbigt och måla!:)

Nu har vi äntligen målat klart väggen, eller inte riktigt. Måste nog måla en omgång till för blev inte riktigt täckande. Jobbigare än man tror att måla bara en vägg. Men färgen blev hur fin som helst, kan knappt vänta förrän man fått dit alla grejer och börjat inreda och allt. Kommer bli så mysigt!:) Men först blir det och måla klart väggen imon förmiddag, sen blir det och flytta grejer resten av dagen så blir en del och göra!:P


Så här blev väggen efter första målningen.:)

Lördagens outfit!;)

Idag var det bara upp, klä på sig och sticka iväg och fixa färg till fondväggen så blev inte en så genomtänkt outfit idag!;)


T- shirt från Gina Tricot, svart jeansväst från Vero Moda och slitna jeans från Bik Bok.:)

Måla, måla, måla!;)

Ska strax till nya lägenheten och måla fondvägg i vardagsrummet. Vi var och valde ut färg idag och blev färgen Dark Thunder på Flügger färg, en mörkgrå nyans som kommer bli supersnygg ihop med färgen på de andra väggarna som är ljusgrå.:) Kommer dock ta sin lilla tid, blir nog och måla två gånger, men vet att det kommer bli hur fint som helst när vi är färdiga så det är det värt!:) Måste strax sticka nu, men kommer senare med bilder och dagens outfit!;)

Hörs senare darlings!;)


Jajamen..nu blir det flytt!;)

Har nog haft världens bästa dag idag! Har fått mitt hår fixat (på tiden) och idag på morgonen på jobbet ringde min sambo och sa att nya hyresvärden hört av sig. Han sa att lägenheten var färdigstädad och vi får nycklarna redan nu!;) Vilken lycka, var ju inte sagt att flytten skulle bli förrän den 1:e april men får den redan nu! Så himla skönt och kunna börja. Behöver man ju inte stressa. Så idag efter jobbet var jag och min sambo och kollade lite färg till lägenheten. Tänkte måla en fondvägg i vardagsrummet, blir nog mörkgrått tror jag. Väggarna var lite ljusgrå så tror det kommer bli supersnyggt!:) Så i helgen vet jag vad jag ska göra, måla, packa och flytta! Så grymt kul!;)


Fredagens outfit!;)

Hade väldigt bråttom idag till frisörbesöket så fick bara slänga på mig nåt, men blev rätt nöjd ändå!;)


Glansig svart MC- jacka från Gina Tricot, t- shirt från JC och stentvättade jeansleggings från Vero Moda.:)

Äntligen ny hårfärg!;)

Nu har jag äntligen fått gå på mitt efterlängtade frisörbesök! Helt underbart och slippa utväxt och allt. Tydligen var mitt hår väldigt slitet också efter Thailand i vintras, så hon fick klippa lite på längden.:( Men blev supernöjd med både färgen och frisyren, precis som jag ville ha det!;)


Efter- bild!:)

Strax nana...

Usch, är helt slut nu. Gjort en hel del sen jag kom hem från jobbet, både städat, diskat och varit och solat en sväng faktiskt.:) Hur gott som helst, skönt med lite extra färg också, finns inget värre än när man är likblek. Så gott med fredag imon också. Fattar inte vad tiden tar vägen, veckorna bara försvinner iväg. Lite läskigt faktiskt.
Nehe, nu ska jag nog ta och nana kudden. Är så trött så jag har totalt hjärnsläpp vad jag ska skriva, så får bli lite mer bloggande imon istället!;)

Natti natti på er!:)


Dessa vill jag SÅÅÅ ha!;)

Har hittat supersnygga armband som jag bara måste ha. Upptäckte dem på bloggaren Kenzas sida, hur läckra som helst! Dessa kommer jag definitivt köpa någon gång framöver!;)
Alla dessa kommer från Cocoo:


Armband med lyckobringande berlock.:)


Coolt flerradigt nitarmband!;)


Superfint "Peace & Love"- armband.:)



Äntligen frissan imon!;)

Åååh vad jag längtar till imon!:) Står inte ut med mitt hår längre. Det vill inte ligga där det ska, är alladeles för tjockt och inte på tal om en jätteutväxt, så ser hemskt ut:( Skönt att veta att imon vid denna tiden kommer jag vara en helt ny människa (eller känna mig som en i alla fall:)). Inte bestämt mig helt ännu hur jag vill ha håret, får bli en överraskning imon!;)

Här är en liten före- bild så ni kan ser  hur jag ser ut nu!:)


Fick ett litet ryck!:)

Ni måste tro att jag är helt väck. Fick för mig att börja damma nu vid halv tio.:P Vet inte vad som hänt med mig, men fick riktig superenergi, inte alls trött. Rätt gott i och för sig att slippa damma allt imon, då jag brukar ha min lilla städdag (torsdagar alltså):). Hinner jag med mycket annat som jag borde göra, bl. a och packa till flytten. Har inte packat mer sen förra gången jag skrev inlägg om att jag packat. Riktigt dåligt av mig, men har riktigt svårt och komma igång med såna saker, speciellt sånt jag tycker är jobbigt. Är det för mycket grejer det handlar om skiter jag hellre i det.:P Men nu till helgen behöver jag verkligen ta ett ryck, knappt två veckor till flytten (blir nog först om två veckor för inte hört av hyresvärden ännu:(). Hoppas jag kan få lika bra energi då!;)
Nehe, måste nog försöka krypa i säng nu ändå. Annars vet jag hur trött jag kommer bli imon, ingen morgonmänniska för fem öre.:P

See ya tomorrow!;)

Night night!


Ååh vilket underbart väder!:)

Har varit helt underbart väder nu både igår och idag. Idag har det t. o. m varit lite småvarmt i solen, lite sommarkänslor som smyger sig på. Tyvärr har man stått inne hela dagen och jobbat, hade mycket hellre varit ute och gått i vårvärmen!:) Tycker man känner sig mycket piggare och gladare nu när det är ljusare. Är väl för man vet att sommaren närmar sig, längtar verkligen dit.:) Tänk när man kan åka till Tylösand i Halmstad och bara ligga och sola och bada och bara gotta sig, vilken underbar tanke.:) Förhoppningsvis går det fort dit. Det känns i alla fall att vi är en bit på väg!;)

Puss puss på er!;)


Lite shoppingstips!;)

Har hittat en massa snygga kläder och accessoarer som kommer stort i vår/ sommar. Två av dessa som jag verkligen vill ha är dessa!;)


Supersnygg väska gjord av strå från H&M, endast 79, 50 kr!;) Finns i ljus plommon och naturvit också.



Älskar denna sandaletten! Riktigt snygg till i princip allt och till råga på allt kostar de bara 299 kr och finns på Skopunkten.:)

Denna hårfärgen kanske!?;)

Håller fortfarande på och funderar på hårfärg, fåfäng som man är.:)  Har hittat en ny nu som jag är jättesugen på.:) Vad tycks?;)


Gillar verkligen supersöta Anna Hibbs blonda färg på håret. Den är så varmt på något vis, funderar starkt på den.:)

Snart läggdags!:(

Usch, helgen har gått fort som vanligt, och söndagsångesten har kommit nu som vanligt. Vill inte jobba imon, men man ska ju egentligen bara vara tacksam att man fortfarande har sitt jobb kvar just nu, så bara och gå dit och jobba och sluta klaga! Man är bättre på att klaga över saker och ting, istället för att prioritera och värdesätta det man har. Det borde vi alla bli bättre på!
Nehe. nu är det strax sängen som gäller, behöver riktigt med sömn känner jag, men huvudvärken har nästan gått över nu i alla fall så är ju positivt!:)

Hörs imon!
Natti natti på er allihopa!;)


Händelserik söndag!:)

Eller nja, mer än vanligt i alla fall:) Brukar inte bli mycket gjort under söndagarna. Alltid en sån där seg dag man inte orkar göra nåt, men idag kom min ena syster och vovven på besök. Var skoj!:) Sen efter hon hade varit här gav jag mig ut på en promenad för att försöka bli av med min envisa huvudvärk. Skönt och komma ut lite, blev en bra runda men tyvärr ville inte huvudvärken ge med sig riktigt.:(  Nog om tjat om huvudvärken, hoppas ni haft en super söndag i alla fall!;)

See you soon!;)


Jag och lilla Missy!:)



Söndagens glammiga outfit..eller inte!;)

Idag blir det som sagt en riktig slappedag. Har fortfarande huvudvärk, men tänkte att lite frisk luft kunde hjälpa lite. Bestämde mig för att gå ner och handla. Jättegott väder ute, men ville inte släppa ändå.:( Ska äta lite först sen blir det nog och krypa ner i soffan igen, lite svårt eftersom jag lätt blir rastlös men får försöka ändå.:)


Riktiga slappekläder idag. Grå kofta från Gina Tricot, linne från Bik Bok och träningsbyxor från Sportringen.

God morgon (eller middag kanske)!;)

Har precis vaknat nu med världens huvudvärk. Inte alls kul. Jag som tänkte jag skulle få lite gjort idag, packa lite och sånt, men får nog lugna mig lite med det. Får hoppas den försvinner snart. Men så himla skönt med en slappedag. Min sambo är iväg hela dagen och spelar fotboll idag så skönt med lite egentid, kan alltid behövas. Nu ska jag ta och lägga mig lite i soffan framför teven och hoppas på att huvudvärken försvinner snart.:)

Hörs senare!;)


Melodifestivalen..vilken rysare!:)

Gud vad spännande melodifestivalen var ikväll! Tyckte alla låtarna var superbra (föutom Snälla Snälla) så svårt att säga vilken som skulle vinna. Gillade verkligen Måns och Alcazars låt, men Marlena Ernmans låt var faktiskt riktigt bra också. Gillade den inte från början men ju mer man lyssnar på den desto bättre blir den så måste säga att rätt låt vann. Tror det är en sån låt som kan slå utomlands. Lite annorlunda men samtidigt jättebra så tror verkligen på denna låten i Eurovision!:)


Lördagens outfit!;)

Idag har jag och min sambo varit i Växjö på en liten shoppingtur. Jag handlade dock ingenting faktiskt:) Känner mig riktigt stolt över mig själv, inte ofta jag klarar av och inte köpa nåt.:P Jag hjälpte min sambo istället att handla för sina presentkort på H&M han fick när han fyllde år. Han storhandlade riktigt, riktigt roligt och hjälpa honom. Jag får vänta med mitt shoppande två veckor till när jag och kompisen Elin ska till Göteborg.:)


Idag hade jag på mig jeanstunika från Gina Tricot, 249 kr och svarta jeansleggings från Gina Tricot, 199 kr.

Ny frilla?!:)

Har funderat hela veckan hur jag ska göra med mitt hår. Ska färga och klippa det nästa fredag men knappt en aning om hur jag vill ha det. Har haft alla färger och frisyrer men nu är jag helt tom på idéer. Har funderat lite på och göra nåt helt drastiskt som och klippa av hela håret och klippa nån kort cool frisyr som typ Rihannas men är rädd att ångra mig. Suck, blir väl och klura vidare, har trots allt en vecka till på mig och bestämma mig.


Funderar på en sån här rockig frilla med denna supersnygga luggen.:)


Funderar på bl. a denna färgen. Riktigt fin!:)


Gillar också denna färgen skarpt.:)

Tråkväder...:(

Känns verkligen inte som fredag idag. Även om det är skönt med helg så är ju inte vädret det roligaste. Bara en massa snö och blask. Blir nog att hålla sig inne idag och bara slappa. Kan behövas efter en jobbig jobbvecka. Imon blir det en shoppingtur till Växjö igen, men ingen shopping för min del.:) Det är min sambo som ska handla så ska följa med som moraliskt stöd.:) Får bara bli och titta (om man nu klarar det), inte alltid det lättaste. ;)


                                                                       

Shoppingsugen..igen..;)

Har hittat en del snygga grejer jag vill ha, men får tyvärr vänta till Göteborg om två veckor. Då kommer det bli shopping utav bara tusan vill jag lova!;)


Gladiatorsandaler från H&M, 198 kr, väst från Bik Bok, 599 kr och snyggt armband från H&M, 79,50 kr.


The Hills!:)

Har precis bänkat mig framför tv:n nu efter att ha städat. Finns inget bättre än och varva ner med The Hills och min sedvanliga Marabou Mjölkchoklad.:) Måste säga att The Hills är en av de bästa serierna jag sett. Så grymt kul och följa deras liv och samtidigt få massa modetips!:) Om ni ännu inte sett det (vilket jag har svårt att tro att ni inte gjort) måste ni göra det, superbra serie!;)


Alaska Glacial Mud Co The Glacial Facial!

Älskar verkligen allt som har med ansiktsvård och övrig skönhet och göra. Tycker det är jätteskul och spännande och testa nya produkter. Nu har jag kollat på den här lermasken på eleven ett litet tag. Blev lite nyfiken på den, den låter ju himla bra!:)
Så här beskriva produkten på eleven:

Alaska Glacial Mud Co The Glacial Facial

The Glacial Facial Purifying Mineral Mud Masque innehåller den mest mineralrika och rena glaciärleran i världen, konsekvent utvunnen från avlägsna vattendrag i "Copper River Deltat" i Alaska. Denna glaciärmask avgiftar, exfolierar och gör huden mjukare samtidigt som fler än 60 näringsgivande ämnen och spårelement främjar en hälsosam cellförnyelse.

Tycker den låter superbra och inte jättedyr heller, 269 kr. Finns också en pensel och köpa till, men är inget måste, bara om man vill undvika att kladda. Får se om man kanske kommer köpa denna, är lite sugen faktiskt!;)


Semestersvenskar!:)

Precis kollat på programmet Semestersvenskar nu. Inte följt det alls, men vilket härligt program. Och när jag såg att de var i Thailand blev jag helt nostalgisk. Var i Thailand i slutet på november förra året med min sambo och hans familj. Helt underbart land med så trevliga och gästvänliga människor. Och inte minst när man talar om den underbara naturen och den klarblåa vattnet. Jag längtar verkligen tillbaka dit. Vill dit snart igen, men tyvärr så kostar det ju ganska mycket att åka dit så får vänta ett tag till. Nu har jag ju flytten och allt och tänka på först som kommer kosta lite. Men man kan ju alltid få drömma!;)


Så duktig jag är!:)

Känner mig riktigt stolt över mig själv idag. Har hunnit med mycket sen jobbet. Först vilade jag en stund, sen var jag och min kompis Elin ute och gick en långrunda, lagat mat och samtidigt tvättat, så har hunnit med mycket ikväll. Då får man lov att känna sig duktig!:) Måste förresten berätta att när jag och Elin var ute och gick så gick vi förbi nya lägenheten och vi såg att dem höll på och flytta ut för fullt så förhoppningsvis så blir besiktningen nästa vecka som hyresvärden trodde.:) Längtar verkligen hur mycket som helst, man går bara och tänker på allt man ska köpa hela tiden. Och snart så är det äntligen dags!:)


Spårlöst!

Har precis tittat på första avsnittet av säsongen av Spårlöst. Fy vad jag lipat. Man kan inte sluta titta utan man måste ju verkligen få veta som händer. Tyckte det var riktigt sorgligt och tråkigt för systrarna att föräldrarna var döda, men vilken känsla när dem hittade sina morföräldrar och storasyster. Man kan nog inte riktigt förstå om man inte har varit med om det själv. Vi som har växt upp med våra föräldrar och syskon tar ju för givet att vi alltid har dem runt oss, men tyvärr har ju inte alla den förmånen. Det borde vara något vi borde tänka på mer och uppskatta mer, för det finns ju faktiskt dem som inte har sån tur. Tycker det är något vi alla borde bli mer medvetna om, men man tänker ju tyvärr inte så förrän man är i en sådan situation själv.
Nu ska jag nana, jättetrött!

Natti natti!:)


Söndagsångest..som vanligt...

Usch, man känner ångesten krypa närmre och närmre nu inför man ska lägga sig och upp och jobba imon igen. Helgen försvinner iväg som vanligt, men måste säga att jag hunnit med mycket i helgen så helgen känns inte helt bortkastad. Men hade ju gärna velat få lite packat, flytten närmar sig nu ju. Får ta ett ryck nu imon och resten av veckan och försöka pusha på min sambo lite också. I och med att detta blir hans fjärde lägenhet kan jag förstå att det är jobbigt och komma igång, men för mig är det bara andra så är så himla förväntansfull. Att få inreda om på nytt och köpa lite nytt ska bli superkul, längtar riktigt mycket nu. Kommer nog bli lite blandade känslor när vi flyttar. Har trivts riktigt bra i denna lägenheten på ett vis, men samtidigt har jag bara velat flytta sen den dag vi flyttade hit. Beror mycket på att vi fick problem med hyresvärden det första vi fick, så ska bli skönt men samtidigt är ju detta min och min sambos första lägenhet ihop så är på både gott och ont. Men vår nya lägenhet känner jag kommer bli mycket bättre. Den är helt nyrenoverad plus att den ligger i ett lugnare område så kommer nog bli super!:)
Nehe, nu ska jag nog strax sova. Ny vecka imon igen..suck..

God natt!


Hemkommen från Ikea!:)

Gud vad mycket roligt och fina grejer det finns. Hade en lapp jag skrev upp allt jag vill ha till den nya lägenheten och kan säga att det blev inte billigt. Var faktiskt duktig och handlade knappt nånting. Känns inte som någon idé nu innan vi flyttar. Får stå ut några veckor till sen blir det en sväng till dit:). Mycket folk var där också, knappt en parkeringsplats. Alla tänkte visst likadant som vi, att man måste hitta på nåt en regning och tråkig söndag. Nu ska jag snart ner och handla lite frukt och sånt inför veckan.

See ya!


Köpte bara detta, tre stora kort som jag ska rama in och ha ovanför sängen i nya lägenheten och en påse Toblerone, mums!;)


Hittade bl. a denna snygga skärmväggen som jag har tänkt ska dela av vardagsrummet lite. Denna kommer jag definitivt köpa!:)


Hittade också denna jättesnygga matssalsgruppen. Den kostar enbart 695 kr!:) Blir också ett säkert köp när flyttdagen kommer!;)

Söndagens outfit!;)

Tänkte bara haft myskläder idag men i och med jag ska till Ikea så fick jag klä upp mig lite mer i alla fall!:)


Idag har jag på mig pälsväst från Gina Tricot, svart bolero från Lindex, linne från JC och slitna jeans från Bik Bok.



Nu bär det av till Ikea!:)

Ska strax åka en sväng till Ikea nu med mamma och sysrarna. Har inte råd och handla nåt men man kan kanske få lite inspiration inför flytten och kolla ut köksbord och stolar och nytt soffbord som vi verkligen behöver.:) Alltid skoj och åka till Ikea. Man behöver inte alltid handla nåt utan det är kul ändå. Men äta där ska vi göra i alla fall. Deras köttbullar är ju helt gudomligt goda.:)

Puss puss så länge!


Kvällens outfit!;)

Usch, var inget kul alls ute. Mycket yngre och helt enkelt inget drag överhuvudtaget. I och med att det var 18- årsgräns och jag själv fyllt 23 så var det inte jätteskoj. Men som tur var hade jag mina goa vänner Elin och Pernilla som gjorde mycket roligare!;)
Nu har jag tänkt krypa ner i sängen och sova lite, sen bär det av till Ikea imorgon eftermiddag så behöver sova ut lite.
Natti natti!:)


Leopardtunika från Lindex, svarta shorts och svarta lackleggings som kanske inte syns så väl på bilden fick det bli till sist.:)

Snart utgång...

Skulle haft en myskväll med pojkvännen ikväll men båda var sugna på och ut så fick bli det istället. Håller på och försöka bestämma mig nu vad man ska ha på sig men inte lätt. Står här i valet och kvalet och väljer mellan en svrat slimmad klänning och en tunn leopardtunika med svart byxor. Får se vad det blir, kommer med bilder sen!;)

Ha en underbar kväll allihopa!:)

Lördagens outfit!;)

Blev en liten sväng på stan idag också med kompisen Pernilla. Inte träffats på länge så passade på och ta en liten fika också. Blev inget köpt idag, måste nog snåla lite till jag och Elin åker till Göteborg för där lär man ju hitta massor.:)


Idag hade jag på mig en svart glansig mc- jacka från Gina Tricot, linne från JC och stentvättade leggings från Vero Moda.


En liten närbild också.:)

En liten sväng på stan!:)

Har knappt hunnit sätta mig ner idag sen jag kom hem från jobbet. Blev först en sväng till Macdonalds (gjorde det enkelt för mig idag:)) och sen stack jag upp till min kompis Elin för att hjälpa henne med hennes blogg lite. Blev sen att vi stack ner på stan och gick en sväng och som alltid när man går med Elin fastnar man i klädaffärer.;) Inte en bra kombination med två shopaholics i farten;). Hittade självklart en del grejer jag ville ha, bl. a en ljusgrå halvlång kofta med dubbelknäppning, hur snygg som helst och för bara 259, 50 kr, men insåg ganska fort att jag var tvungen att kolla över ekonomin lite. Har ju redan varit och shoppat denna månaden och ska klippa mig och slinga håret om två veckor så vet inte riktigt hur jag ska göra. Vill verkligen ha den, men som sagt styr ju ekonomin. Lilla Elin fick en ljusblå top shoppat i alla fall, men jag fick gå hem tomhänt, nästan i alla fall. Köpte mig nya numret av Chic och min favorit Marabou Mjölkchoklad så ska strax gotta ner mig i soffan.;)


Mums.;)

Fredagens outfit!;)

Idag blev det en liten sväng ner på stan och då fick det bli denna outfiten!:)


En mörkgrå oversize kavaj från Vero Moda, svart linne från JC och nya slitna jeansen från Bik Bok.:)


Och en liten egobild fick smyga sig in!;)

Kan inte sluta lyssna...

Har hållt på och städa och rensa ut i garderoberna nu inför flytten. Otroligt mycket grejer man samlar på sig. Samtidigt har jag lyssnat på denna grymt bra låten, kan inte sluta lyssna på den!:)

http://www.youtube.com/watch?v=8PKB38ULbuM

Så här vill jag också se ut!

Ska klippa mig om två veckor och har knappt någon aning om hur jag vill ha det. Var inne på Sofis mode nu precis på Aftonbladet och såg att det är inne med de korta pojkfrillorna igen. Har länge gått och funderat på och klippa av det som Rihannas korta frisyr, men är rädd att jag ångrar mig och att jag inte kommer passa i det, men visst är det snyggt?;)


Så himla snygg frisyr!:)

Recension: ModelCo Lash & Brow Stimulator!

Har tagit lite tid att skriva en recension men nu kommer den!:)
Jag har använt denna s. k "vitamin- mascaran" i ca. 3 veckor och i instruktionerna till den står det att man måste minst använda den i 14 dagar innan det börjar visa resultat. Personligen började jag se resultat redan efter någon vecka och nu efter tre veckor upplever jag ögonbrynen som mycket fylligare och de har växt fortare än någonsin, så denna kommer jag definitivt att fortsätta använda till jag får de ögonbryn jag önskar. Så till alla er som funderar på och köpa den gör det för den är verkligen super!:)
Finns att köpa bl. a hos Hqhair och Mrs.H.


Såå trött...

Tror jag somnar snart. Hållt på hela kvällen med packningen och tvätten och känns som jag inte kommit nånstans alls, men tar ju tid me allt. Man har ju som sagt hur mycket grejer som helst. Blir nog och sova snart så man orkar med morgondagen för då blir det både jobb och sen hem och fortsätta packa. Blir redan trött jag bara tänker på det.

Natti natti


En trött och sliten Linda.:)

Packa och tvätta!

Usch, är helt slut nu. Hållt på och tvätta och packa till flytten sen jag kom hem från jobbet. Det är meningen vi ska flytta in den 1 april i nya lägenheten men ringde den nye hyresvärden idag och troligtvis blir besiktningen av lägenheten redan i mitten an mars. Fatta glad jag blev!:) Känner hur flytten närmar sig nu med stormsteg så det är bara att packa nu lite varje dag. Är inte klokt hur mycket grejer man samlar på sig. Tror det nog får bli och slänga lite.


Har bara börjat på och packa lite prydnadsaker och finglas, men tar sin lilla tid.

Snart läggdags...

Usch vilken jobbångest jag börjar få nu. Fattar inte vart helgen tar vägen. Känns inte som jag hunnit med nånting denna helgen. Skulle velat börja packa inför en den kommande flytten 1 april men har helt enkelt inte hunnit. Tänkte börja lite nu i veckan. Ska verkligen bli så skoj, riktigt längtar nu. Så roligt att köpa lite nytt och inreda om på nytt. Tror det kommer bli i thailändsk stil, tycker det är supersnyggt. Blev inspirerad efter resan till Thailand i vintras.:) Känner på mig att det kommer kosta lite men det är det värt. År ju så kul!:)
Ne, nu ska jag strax sussa men återkommer imon igen med nya spännande inlägg!:)

Natti natti!



Följ min blogg med bloglovin

Gott med smörgåstårta!:)

Nu har alla åkt hem från kalaset. Var jättetrevligt och min  sambo fick många fina presenter. Det som bjöds var ju smörgåstårta och min sambos mamma har gjort dem helt själv!:) Helt underbart goda och dem ser ut precis som man beställt dem.


Titta så fin!;)

Söndagens outfit!;)

Idag blir det lite födelsedagskalas här för min sambo fyller 24 år (grattis älskling!);). Om en och en halv timma kommer det lite folk och det bjuds då på smörgåstårta, mums.
Så här blev dagens outfit!;)


Skjorttunika från H&M, svart jeansväst från Vero Moda och mina nya jeansleggings från Gina Tricot.

Min festoutfit i lördags!;)

Alltid lika svårt och veta vad man ska ha på sig när man ska ut. Man tycker aldrig att man har nåt, men igår bestämde jag mig för att sätta ihop något ur garderoben och så här blev det.;)


Så här blev jag i håret. Lockade till det lite och besätmde mig för att använda det ursnygga hårbandet från Lindex. Tycker själv det blev riktigt snyggt.;)


Och så här blev min outfit. Svart jeansväst från Vero Moda, svart linne från JC, nitskärp från Lindex, lackleggings från Lindex, gråa rutiga shorts från Ichi och halsband från Guldfynd.


Mina inköp igår!;)

Det blev rejält shoppande igår. Hade sagt till mig själv att jag inte skulle handla så mycket i och med att jag och min kompis Elin ska till Göteborg i slutet på mars, men hjälpte inte.:) Var bara tvungen och ha dessa grejerna.;)


En supersnygg jeanstunika från Gina Tricot, 249 kr.


Svarta jeansleggings från Gina Tricot, 199 kr.


Blev helt kär i dessa snygga jeansen med slitningar från Bik Bok. Kostade egentligen 699 kr, men de hade något slags erbjudande så var 50 % på allt så gav bara 350 kr! Vilket kap!;)


Pratade ju om att jag ville ha den där jeansjackan på H & M men hittade istället denna på JC. Denna otroligt snygga jeansjackan kostade 499 kr, men hade presentkort där så gav endast 199 kr. Som hittat.;)


Snygga svart öronhängen från Glitter, 27 kr.


Coola solbrillor från Lindex, 69, 50 kr, men gav endast 48 kr för hade 30 %.;)

Måste säga att jag gjorde rejäla fynd i alla fall.;)







RSS 2.0

Design by puc.blogg.se