Outfit of Friday..:)

Vad påhittig jag är med rubriken känner jag.:P Men man får göra det bästa av situationen helt enkelt, har man dålig fantasi så har man.;)
Ni får ursäkta mitt dåliga uppdaterande de senaste dagarna, men har inte hunnit. Alltid varit iväg på nåt håll senaste veckan. Lovar att det ska bli bättre.;) Är i alla fall hemkommen nu från mamsen. Varit och fikat lite, men tvungen och hem nu för om nån timme sticker jag och sambon till Växjö för och se "Sommaren med Göran" på bio.:) Tror den är riktigt rolig så ska bli riktigt skoj och komma iväg lite.:) Vad ska ni hitta på ikväll då?

Idag blev det t- shirt från Zara och jeans från Bik Bok. Är inte t- shirten cool förresten?!:)


Äntligen!:)

Nu funkar min dator igen!:) Vet inte vad som hände innan, blev väl nån överhettning av nåt slag. Tur det inte var värre.:)
Nu sitter jag här och budar för fullt på Ebay.:) Budade innan idag hem concealer i färgen "Summer bisque" från I.D. Fick endast ge 160 kr. Det kallar jag fynd.:) I vanliga fall få man ge runt 260 kr så det måste jag säga är ett riktigt kap.;)
Nu håller jag på och budar på en I.D- foundation i färgen Medium Tan. Tänkte jag skulle blanda den med min Golden Medium. Tror det kan bli riktigt fin färg.:) Får hoppas jag vinner auktionen bara.:)


Jäkla dator!:(

Åååh vad arg jag är! Tror min nua lilla dator gått sönder. Den går varken ladda eller starta och är ett knäppande ljud i den. Får väl låta bli den hela kvällen och se om det slutar, annars får det bli och lämna in den.:( Får sitta vid min sambos dator istället tills min funkar så kommer uppdatera min blogg ändå.:) Var bara tvungen och skriva av mig lite.:P Aldrig roligt när sånt händer, men men. Bara och vänta och se om den vill starta om några timmar igen. Håll tummarna!:)


Torsdagens outfit..:)

Nu är jag precis hemkommen efter att ha varit och fikat med en gammal killkompis från gymnasiet.:) Har inte träffat honom på säkert ett år nu, så var jättekul! Han pluggar till polis nu, så var himla kul och höra om ur det går och allt. Vet inte om det var lika kul och höra på mitt, jag som bara jobbar och typ gör ingenting annat.:P Börjar inse mer och mer att jag måste börja ta tag i pluggandet. Jag vet ju vad jag vill bli så varför tveka!?:) Man är så bekväm bara tror jag. Man får ju betydligt mer pengar när man jobbar än när man pluggar. Men är ju värt det om man får jobba med det man vill sen.;)
Ska nog börja ta tag i det där tror jag.:)


Idag blev det linne  och MC- jacka från Gina Tricot och jeans från Bik Bok.:)


Kvällens outfit!;)

Nu är jag hemma efter skjutsat hem syrran efter matchen. Är faktiskt första gången i år jag tar mig ner och kollar, skärpning där Linda.:P Men var riktigt kyligt ute nu så skönt och komma hem. Tog nog på mig lite för lite kläder också, men vad gör man inte för att se snygge ut.;)


Det fick bli jeansleggings från Vero Moda, oversize t- shirt från Bik Bok och jeansjacka från JC (som inte är med på bilden).:)

Dagens lilla outfit!;)

Nu är jag äntligen färdig med både tvätt och städning. Har t.o.m hunnit handla lite.:P Så har min dag sett ut, men nu ska jag snart göra mig i ordning för att gå på fotbollsmatch med min syster Rebecca.:)
Kommer uppdatera en liten kvällsoutfit sen, men så här har jag sett ut under dagen i alla fall.:)


Ingen superglamorös outfit idag inte.:P Fick bli tunika från Lindex och jeansshorts från H&M.:)

Åååh vad trist, men måste göras...:(

Håller på och både städar och tvättar för fullt. Hade tänkt gå upp lite tidigare för och få det gjort så fort som möjligt, men självklart vaknade jag över elva idag också. Så det var bara upp direkt och sätta igång. Har inte jättemycket kvar nu i alla fall, så gått rätt fort ändå.:)
Nu blir det snart ner och ta tvätten så vi hörs senare!;)


Räknar ner nu...:(

Usch, snart är det dags för och börja jobba igen. Fastän det är typ en vecka kvar så börjar jag redan få ångest. Vill verkligen inte börja igen.:( Har varit så himla skönt med semester, hade inte haft nånting emot med några veckor till.:) Men men, ska inte klaga, har ju faktiskt Egypten att se fram emot i november. Då drar jag iväg 2 veckor, ska bli grymt skönt.;)
Man får göra det bästa i alla fall av de sista dagarna nu, sova ut framför allt.:P
Nehe, nu blir det nog snart läggdax. Ska försöka komma upp lite tidigare imon och fixa lite.:)

Natti natti;)


Dagens oufit!:)

Idag hade jag verkligen problem med vad jag skulle ha på mig. Hatar såna dagar när man känner att allt sitter fult och att man "inte har några kläder" Känner ni gen er?:P Blev i alla fall detta tilll sist.:)


Tunika från Bik Bok, leggings från Lindex och jeansjacka från JC..)

Ett litet shoppingfynd..;)

Idag blev det dock bara hemma i Ljungby som gällde.:) Jag, mamma och mina systrar var och åt lite middag ihop och sen gick på stan lite, supertrevligt.:)  Skulle inte handla nåt, men blev ett litet fynd på rean på Vero Moda. Man får faktiskt passa på när det är billigt, man kan hitta riktiga fynd och det tycker jag att jag gjorde idag, eller vad tycker ni?;)
Förresten nu har jag börjat ta foton med min nya kamera. Hoppas ni blir nöjda med bilderna!;)


Denna snygga tunikan gav jag endast 78 kr för på rean.;)

Kan inte sluta lyssna..:)

Åååh vad jag älskar denna remixen!:) Blir på riktigt partyhumör när jag lyssnar på denna. Har lyssnat på den flera gånger när jag körde hem från Växjö idag, man tröttnar aldrig.;)
Lyssna och bedöm själva!;)


Måndagens outfit!:)

Idag fick det bli det som låg överst i garderoben.:P Stressar alltid i sista stund på morgonen, vet inte hur jag alltid lyckas.;)

Blev detta i alla fall: t- shirt från Zara och jeansleggings från Vero Moda.:)


Shoppingtur till Växjö!;)

Usch, nu är jag trött. Har nästan precis kommit hem efter en shoppingtur till Växjö med syrrorna.:) Jag höll mig faktiskt ganska bra, tror jag tröttnat på och handla nu efter både Gbg och Väla. Hittade ett par öronhängen och en digitalkamera faktiskt.:) Främsta anledningen till att jag åkte till Växjö var för att hitta en ny digitalkamera som jag kan få bättre bilder med. Som ni har märkt med den jag har nu så blir bilderna lite halvsuddiga, men nu kommer det bli superbra bilder framöver.:) Blev en Nikon Coolpix S220, en 10 megapixelskamera. Ska tydligen vara den bästa kameran jag kan få i den prisklassen jag letade i. Måste ladda den och så nu så blir nog imon ni får se bilderna från den. Tills vidare får ni nöja er med de halvsuddiga.;)


En sån här blev det idag!:)


Lördagkvällens outfit!;)

Hade verkligen svårt och välja igår vad jag skulle ha på mig. Alltid så velig, så tog med mig halva garderoben till Elin för skulle göra mig i ordning där. Men till slut blev det dessa kläderna i alla fall. Blev jag riktigt nöjd med.;)


Blev mina nya kläder jag shoppade i Gbg: linne från Gina Tricot och skinnkjol från Cubus.;)

Vilken kväll igår!;)

Har inte orkat blogga förrän nu. Mådde inte helt hundra när jag vaknade kan jag säga, var en vild kväll igår.:) Nej då, bara skojar, var ganska lugnt. Blev ändrade planer sen i sista stund. Blev att jag och min kompis Elin gick till en kompis till Elin på lite tjejkväll med några andra tjejer.:) Vi lagade lite mat, snackade lite skit och pimplade drinkar. Var verkligen supertrevligt!;) Sedan stack vi ner till Harrys, var hur mycket folk som helst. Men var jättekul där också. Träffade på lite gamla skolkompisar, alltid kul och träffa dem och se vad dem har för sig.:) Var en hellyckad kväll med andra ord.:)
Dessvärre så mådde jag ju inte jättebra idag när jag vaknade, men börjat repa mig lite nu.:P
Nu ska jag snart sticka till min kompis Elin och ha en riktig slappekväll. Blir och beställa mat och kolla film, ska bli skönt och bara vara.:) Man behöver det efter igår.:P


Lördagens outfit!;)

Idag visste jag inte alls vad jag skulle ha på mig. Har både varit mulet och jättevarmt ute idag, men fick bli detta till slut.;)


Linne från Gina Tricot och jeansleggings från Vero Moda.


Dagens skor blev dessa, mina supersköna och snygga sandaler jag köpte på Kreta för 2 år sen.:)

Party party!;)

Vilken förmiddag det varit. Har varit fullt upp. Kom precis innanför dörren nu efter att ha varit på stan en bra stund. Hade inte tänkt handla nånting, men så ringde telefonen när jag var inne på Lindex. Det var min kompis Elin som varit iväg hela sommaren som undrade om jag var sugen på lite fest ikväll, och jag är inte sen och hänga på så självklart svarade jag ja.:P Och hispig som jag är börjar jag stirra över vad jag ska ha på mig och allt ikväll, men kom på att jag faktiskt hade handlat lite kläder i Göteborg så köpte inget i klädväg i alla fall. Blev dock två armband och en ny parfym. Måste ju lukta gott om man ska på fest.:P Hade som sagt inte tänkt handla alls, men de sakerna fick det bli i alla fall, så dem blir det och använda ikväll. Ett framsteg för att vara mig faktiskt.:) Hade det varit för ett par månader sen hade jag sprungit och köpt nåt nytt plagg direkt, så är lite stolt faktiskt.;)
Ska nog ta och rota lite i garderoben nu i alla fall och se vad jag hittar. Är säker på att jag kommer hitta nåt.:P



Detta blev det idag: två olika nitarmband, båda från Lindex 39,50 och 49,50 kr och Kate Moss parfym "Summer time" 199 kr.:)


En dagens outfit!;)

Blev lite snabba ryck i morse innan jag skulle sticka, men tycker jag fick till det rätt hyfsat ändå. Eller vad tycks!?;)


Idag fick det bli min nya oversize t- shirt från Zara, stentvättade leggings från Vero Moda och MC- jackan från Gina Tricot.:) 

En heldag i Helsingborg!;)

Puuh, vilken dag! Kom precis hem nu efter att ha varit i Helsingborg hela dagen. Blev dock bara Väla, orkade inte åka in till stan.:P Tyvärr hittade varken jag eller Pernilla särskilt mycket. Är ju fortfarande massa sommarrea, vilket man känner sig rätt trött på nu. Man vill ha det nya som kommer nu i höst istället.:) Så det enda jag köpte var bronzingpuder från Make Up Store och en ring från Glitter.:P Men skönt och komma iväg lite i alla fall. Böttre än att bara sitta hemma i regnet.:P
Nu blir det i alla fall lugnt hela kvällen. Är hur trött som helst, så får bli TV och lite gotte ikväll.;)


Bronzingpuder från Make Up Store, 249 kr och guldring från Glitter, 20 (!) kr. Riktigt fynd.;)

Japp, då var biljetterna bokade!;)

Min kompis Susanne hörde av sig innan idag om undrade om jag och min kompis Elin ville gå på Madonna- konserten i Göteborg den 8 augusti. Och jag kan säga att jag var inte sen att hänga på!:) Elin har redan varit på Britney Spears nu i sommar, men hon kunde inte motstå heller, så nu för en liten stund sen bokade vi biljetterna.:) Ska bli jätteroligt, har aldrig varit på nån sån konsert innan så är nog en riktig upplevelse man inte får vara med om många gånger i livet!:)
Åååh bara längtar nu, vad skoj det ska bli!!:)


Mitt bästa köp på länge..;)

Var precis nere och köpte nya numret av Veckorevyn och gissa vad man fick med!?:) Ett sånt snyggt nitarmband liknande det som man kan köpa på Cocoo.se.:) Nästan som man är sugen på och köpa en tidning till bara för och få ett till.:P



Torsdagens outfit..:)

Ni får nog ta och vänja er vid den dåliga rubriken. Kommer verkligen inte på nåt annat.:P Dagens outfit är inte så jätteglamorös känner jag.:P Fick bli en lugn hemmadag idag, i detta trista vädret finns det inte mycket annat och göra. Men imon däremot blir det Helsingborg, ska bli grymt kul.:)


Idag fick det bli svart linne från JC och jeansknickers från Ullared, skäms nästan för och säga det.:P Visst ser jag glamorös ut.:P

Denna kommer jag ha nytta av..:)

Glömde ju berätta igår att jag fick present av mormor när jag var där och fikade.:) Brukar alltid få en sommarpresent varje år, och denna presenten blev jag riktigt glad för.:) Fick en diskmedelspump från Önska, jättesmidig och snygg också. Har kollat på en sådan innan, men inte köpt nån. Och tur var väl det.;)


Finns även en liknande, men som man ställer diskborsten i. Funderar på och köpa en sån till. Skulle bli supersnyggt i köket.;)

God middag på er!:P

Blev en lång sovmorgon idag också.:P Kan nog bero på att jag var uppe och städade till klockan två i natt.:P Hade sån enorm energi igår kväll, så både städade, vek tvätt och rensade lite. Grymt skönt och ha det gjort nu i alla fall.:)
Nu blir det och dammsuga lite (var inte riktigt läge att göra det i natt :P) och sen fixa till sig lite. Vet inte vad som händer idag ännu, inget kul väder. Nån som har nåt förslag!?.)


Sex Education..:P

Haha, man skrattar lika mycket varje gång man kollar på det.:P De utformar ju programmen i England helt annorlunda än vad dem gör här i Sverige, vilket bara är positivt. Vi är nog lite pryda här tror jag, lite tabubelagt ämne.
Måste säga att man lär sig faktiskt en hel del genom programmet som man inte visste innan, nästan som att sätta sig i skolbänken igen.:P Om ni inte kollat på det gör det nästa gång. Går på onsdagar kl.22.00 på trean.:)


Ett vinnande bud!:)

Har verkligen fått dille på Tradera nu. För några dagar sen köpte jag I.D:s foundation Golden Medium där, och nu lade jag bud på ny kabukiborste och vann auktionen.:) I vanliga fall får man betala runt 400 kr för en sådan borste, men jag får endast ge 154 kr för den. Helt överkomligt, eller hur!?;)


Onsdagens outfit!;)

Håller verkligen med Stina-Lee som hon skrev på sin blogg. Känns verkligen töntigt med att skriva det som rubrik hela tiden, men vad ska man skriva då!?:P Jag kommer inte på något bättre.:P
Kom precis hem nu efter att ha varit hos mormor några timmar. Var även och handlade lite hos min ena syster som jobbar på ÖB och tjatade lite.:) Nu ska jag i alla fall strax äta middag, inte ätit det ännu idag. Blir bara lite makaroner, orkar inte fixa något annat idag.:P


Det här fick bli dagens: min nya t- shirt från Bik Bok, jeansleggings från Vero Moda och MC- jacka från Gina Tricot.:)

Och dessa shoe:sen blev det idag, mina supersköna gladiatorsandaler.:)


God morgon!:)

Blev en lång sovmorgon idag också. Fattar inte hur jag lyckas sova så länge.:P Vet inte vad jag ska hitta på idag, blir nog ganska lugn dag gissar jag på.
Nu blir det och hoppa in i duschen i alla fall och göra sig i ordning.:)

Hörs senare!:)


Ska bli grymt skoj!:)

Åååh, läste nu innan att det är ju Helsingborgsdagarna i helgen när jag och min kompis ska dit!:) Grymt roligt att spendera hela dagen där med både shopping och annat. Synd att Rix Fm festivalen är en dag innan bara, men finns nog mycket annat skoj och titta på.:)
Fattar inte hur man kan ha sån enorm energi som jag har nu ikväll. Känner mig så grymt rastlös..nån som har något förslag vad man kan göra!?:P



Ett litet fynd...;)

Nu är I.D:s foundation Golden Medium hemklickad! Köpte den faktiskt på Tradera, där kan man verkligen fynda.:) Köpte den i 2 g:s burk för och testa först och gav endast 99 kr för den! Tycker det var rätt billigt. Ska bli kul och få hem den och se hur den blir på. Kommer uppdatera då med lite bilder så ni får se.;)

Hoppas den är lika fin på som den ser ut att vara.:)


Tuesday outfit!;)

Nu är jag nästan precis hemkommen efter att ha varit på stan och träffat min kompis Pernilla. Jätteroligt och träffas och prata. Har hänt så mycket sen  vi sågs sist.:) Först var vi och käkade bakad potatis med kycklingröra på Café´Storgatan och sen gick vi på stan och tog en glass på glasstorget. Supertrevligt med andra ord.;) Dessvärre kunde jag inte träffa henne längre än till fem för har den förbaskade tvätttiden idag. Fy vad trist det är och tvätta.:(
Jag och Pernilla pratade förresten om och dra till Helsingborg och shoppa lite på fredag. Är det nån stad och shoppa i tror ni? Har aldrig varit på stan så där och handlat så vet inte. Men verkar vara jättemysig stad i alla fall.:)


Idag fick det bli mitt färgglada linne från Gina Tricot, jeansleggings från Vero Moda och mörkgrå kavaj, också från Vero Moda.:)


Tänkte lägga in en dagens skor också.;) Blev mina välanvända ballerinaskor från Skopunkten, som jag köpte för några år sen. Supersköna och snygga också.;)

Morning everyone!;)

Usch, skäms och säga att jag gick upp för bara en stund sen. Känns som man förstör en hel dag genom att sova så länge. Blir bara och hoppa in i duschen nu och göra sig i ordning och sen ner på stan för och möta upp min kompis Pernilla för och äta middag.:)

Vi hörs senare!:)


Händelserik dag..eller!?

Har precis kommit hem nu efter att ha varit ute och gått en liten sväng. Varit lite smått uttråkad idag. Har gjort stan, städat och läst ut min nya bok, så hunnit med en hel del ändå. Måste tipsa om boken, "Nattfåk" av Johan Theorin, superspännade, går inte sluta läsa. Boken var på över 300 sidor och har läst ut den på två dagar.:P
Nu håller jag på och kollar på en film "Five across the eyes", en skräckis. Verkar sådär än så länge.

Hörs!;)


Detta var parfymen jag köpte innan idag förresten..om ni ville veta.:)

Måndagens outfit!:)

Vilken trist dag det är idag, dåligt väder och absolut inget och göra där jag bor.:( Finns inget värre än och bara gå hemma och inte göra nånting. Blev att jag stack ner till stan en liten sväng och gick istället. Blev en parfym, eller en eau de toilette, som inte riktigt är som en parfym och håller inte lika länge. Bara så jag har nåt så länge tills jag hittar den parfymen jag vill ha.:)
Ska nog ta och krypa ner i soffan med min nya bok innan det ska fixas middag.:)

Hörs senare!;)


Idag fick det bli det nya linnet från Gina Tricot och jeansleggings från Vero Moda.;)


Fick bli jeansjacka från JC också.:)


En liten påminnelse...:)

Ville bara påminna om att om ni gillar min blogg kan ni prenumerera på den genom Bloglovin.:)
bloglovin

Sega söndag...

Vilken seg dag det varit idag! Har gjort absolut ingenting, varit helt orkeslös. Är nog alla timmars shopping som tagit ut sin rätt kan jag gissa på.:P Nu sitter jag dock vid datorn med lite godis och surfar lite men tänkte kolla på filmen om Anna Nichole Smith som börjar nu på femman. Se om den är nåt och ha.:)


Mums...;)

Shoppingen i Gbg..;)

Blev som sagt en hel del man shoppade i Gbg, fanns verkligen hur mycket som helst. Handlade det mesta jag skrev på min shoppinglista faktiskt. Handlade det mesta på Nordstan, där finns ju verkligen allting.:)
Detta handlade jag i alla fall:


Vit stickad tröja från Gina Tricot, 149 kr.


Flerfärgat lite oversize- linne från Gina Tricot, 149 kr.:)


Linne med tryck också från Gina Tricot, 99 kr.:)


Detta reafyndet gjorde jag på Bik Bok. Gav endast 99,50 kr för denna.;)


Denna klänningen hittade jag på JC på rean och gav bara 129 kr för den.;)


Har varit ute efter en skinnkjol länge. Hittade denna på Cubus för 299 kr.


Denna klänningen är också från Cubus, 199 kr.


Scarfsen är från H&M, 98 kr.


Denna häftiga oversize t- shirten hittade jag på Zara, 159 kr.;)


Köpte mig en miniplattång med detta coola mönstret för 269 kr.


Hittade denna snygga guldklockan på Ur & Penn där de hade 50 % på allting, så gav endast 150 kr för denna.:)


Blev lite smycken också. Halsbandet hittade jag på Gina Tricot 79,50 kr, de ihopsatta guldringarna på H&M 49,50 kr, den svarta ringen och guldöronhängena från Glitter, 37,50 kr och 45 kr.:)


Ögonbrynsstenciler från Ardell 90 kr, grön kajalpenna från Yves Rocher 45 kr och kompaktpuder från Mac 255 kr. Skulle egentligen köpt Kanebos eller Make up stores, men blev för snål för Kanebos och när jag testade Macs så fastnade jag för det direkt. Kändes verkligen som silkeshy när man lagt på den.:)


Blev slutligen också en bok, "Nattfåk" av Johan Theorin. Läste hans första bok "Skumtimmen" som jag älskade, så hoppas på att denna är lika bra.:)

Göteborg- världens bästa stad!;)

Nu är man hemma igen efter två nätter i Gbg. Har varit hur kul och skönt som helst och åka iväg. Tyvärr tyckte jag tiden gick alldeles för fort, ville absolut inte hem. Måste säga att så bra som jag trivs där har jag nog aldrig trivts nån stans. Tycker det är lagom stor stad och hur härlig stad somn helst. Där kan jag definitivt se mig själv bo inom en snar framtid.;)
När det kommer till shoppingen så handlade jag en hel del. Gick lite pengar, men är det semester så är det.:)  Har tyvärr inte orkat ta bilder ännu på allt jag handlat. Gör det imon så ni får se allt då.:)
Nu ska jag bara krypa ner i soffan och slappa. Är jobbigt och shoppa en hel helg.:P


Snart sova för imon bär det av...;)

Nu är det äntligen färdigpackat, nästan i alla fall. Är bara toalettgrejerna och lägga ner imon bitti, sen bär det av.:) Usch, låter nog som jag ska åka iväg på utlandssemester så som jag pratat om weekenden till Gbg, men tycker bara det ska bli så kul och komma iväg och shoppa speciellt. Verkligen längtat efter det nu efter att ha snålat in på allt shoppande senaste månaden. Har inte varit lätt kan jag säga.:P
Nu kommer jag tyvärr inte kunna blogga några dagar när jag är iväg, men lovar att ta massor av bilder och lägga upp allt jag handlat.:) Så ni har och se fram emot..;)
Nu ska jag kolla färdigt på "Sex Education" på trean sen blir det sängen (riktigt roligt prgoram faktiskt:P).
Ha det så gott allihop så hörs vi om några dagar!;)

Puss & kram


Shoppinglistan för Gbg..;)

Har fått ihop en ganska lång shoppinglista nu inför Gbg, gissa på att det kommer bli en dyr resa.:P
Så här blev min lista:

♥ Kompaktpuder (blir nog antingen Make Up stores eller Kanebos).
♥ Ögonbrynsskugga 
♥ Concealer
♥ Miniplattång (ett måste för min nya frilla :) )
♥ Parfym (ett måste!!)
♥ Smycken
♥ Kläder (i alla dess former, en rejäl uppdatering av min garderob behövs :P)
♥ Digitalkamera (kanske om jag inte hittar för mycket, behöver verkligen en ny bättre kamera så jag kan lägga ut bättre
   bättre bilder på bloggen bl. a ;)

m.m.....


Kommer nog hitta ännu fler grejer jag vill ha.:P Återstår och se i helgen...;)



Nu har det kommit!:)

Idag fick jag äntligen hem mitt Dentaworks- kit som jag beställde i fredags.:) Så ikväll blir det på med skenorna och bara bleka.:) Kommer även göra en recension på kitet, men blir efter jag använt det efter ett litet tag.:)


Packa, packa, packa...

Har börjat packa nu inför Gbg imon, och man kan tro jag ska vara iväg i flera veckor.:P Är alltid så svårt och bestämma sig vad man ska ha med sig så då lägger man ner allt istället, hopplöst.:P Har i alla fall packat ner det mesta nu, är bara toalettgrejerna kvar, men lär väl hinna med att packa ner nåt mer eller ta bort nåt om jag känner mig själv rätt.:)
Ska i alla fall bli superkul och komma iväg lite, man behöver det ibland. Senare kommer jag förresten lägga upp min shoppinglista till Gbg så missa inte det senare.;)


Tisdagens outfit!;)

Börjar kännas lite trist med alltid samma rubrik, men kommer inte på nån annan.:P Nu har min kompis Emelie åkt hem. Blev en sväng ner på fiket i stan och åt lite, sen stack vi hit till lägenheten så hon fick se den. Sen satt vi och snackade några timmar, hade mycket att prata om.:) Alltid lika kul och ses, synd bara att man inte ses mer.
Snart blir det i alla fall hem en sväng till mamma och äta lite. Dem har varit iväg hela helgen i Gbg så kul och träffa dem nu och höra om allt fint det fanns och shoppa i Nordstan.:P Kommer nog inte bli en billig tripp för mig på torsdag anar jag.:P Men är det sommar så är det, man måste unna sig lite då..;) Behöver verkligen lite nya kläder i alla fall, känns som dagens outfit alltid blir samma, lite fattigt i garderoben just nu, men kommer att ändras till helgen.;)



Dagens blev MC- jacka från Gina Tricot, jeans från Bik Bok och linne från Vero Moda.:)


Snart en sväng ner på stan...:)

Idag har jag faktiskt stigit upp i tid för att hinna med lite. Steg upp vid tio, vilket är tidigt för att vara mig. Har sedan dess hunnit att äta, duscha, sminka mig och städa, så tycker jag varit rätt duktig faktiskt.:P Blir snart en runda ner på stan för att möta upp min kompis Emelie som är hemma nu över sommaren. Ska bli kul och ses, blir inte så ofta annars. Blir nog lite fika och sen tror jag hon vill se lägenheten som hon inte sett ännu, så tur att jag städat.;) Min dagens outfit kommer lite senare, inte ens bestämt mig ännu vad jag ska ha på mig.:P

Hörs senare!;)


Hmm..måste nog klippa av dem där banden på tröjan ser jag.:P

Golden Medium!:)

Tror jag varit lite efter på sistone med allting, inte hängt med alls när det kommer till det nya inom skönhet känns det som.:P Som ni vet så har jag använt I.D:s foundation innan och använder den fortfarande ibland, och har då använt nyansen "Medium Beige". Har tyckt att den varit lite för röd i nyansen, och till min stora glädje har jag nu upptäckt att det tillkommit några nya nyanser, bl a "Golden Medium". Denna nyansen är tydligen någon blandning mellan nyanserna "Light" och "Medium Beige" och med en gul underton. Låter helt perfekt!:) Kommer definitivt köpa den här och testa, alltid värt ett försök, eller hur!?;)


Måndagens outfit!:)

Gud vad skönt det var idag och slippa gå upp tidigt!:) Känner att man inte riktigt slappnar av ännu bara, är nog för man är så van vid och jobba varje dag. Men huvudsaken är att man slipper jobbet lite, man behöver verkligen lite ledigt nu.:)


Idag blev det slitna jeans från Bik Bok, grått linne från H&M och MC- jacka från Gina Tricot.;)

En dagens!;)

Idag har det bara varit lugnt. Har varit en riktigt slappedag med film och mys. Men har också hunnit med att ta en liten sväng till mina syrror som är hemma själva till på tisdag.
Har ni hittat på idag då?:)


Idag hade jag på mig detta: en cerise MC- jacka från Gina Tricot, svart ribbat linne från JC och slitna jeans från Bik Bok.:)

Vad det växer!:P

Är knappt en månad sen jag klippt mig nu och kolla vad det växt!:) Kan sätta upp det i en liten tofs nu.:P

Inte så snyggt kanske.:P


Good morning!;)

Har nästan precis vaknat..så himla gott och sova ut.:) Är nog första dagen idag på mycket länge som jag inte vaknat med söndagsångest.:P Grymt skönt med semester.:) Idag blir det nog ganska lugnt också, men sen resten av semestern har jag bestämt att jag måste hitta på en massa. Finns inget tristare än att sitta i en lägenhet på sommaren. Men nu på torsdag blir det Gbg först och främst och längtar verkligen!:) Har börjat med en liten inköpslista på vad jag ska handla och den kommer nog bli längre är jag rädd för.:P Kommer lägga ut de listan på bloggen i veckan så håll utkik!;)


Gillar den här..:)

Denna låten är superbra..kan inte sluta lyssna på den!;)


Lördagens outfit!;)

Idag har jag inte gjort för mycket. Sovit till typ elva, så himla gott!:) Har också städat lite, behövdes kan jag säga.:P Ikväll blir det lugnt också. Tänkte gotta ner mig i soffan med godis, glass och självklart lilla laptopen.:) Vad ska ni hitta på ikväll då?


Idag fick det bli oversize- t-shirt från Bik Bok och stentvättade leggings från Vero Moda.:)

Dentaworks...

Nu har jag lagt in en beställning på nytt tandblekningskit.:) Har använt detta märket innan och är jättenöjd med det. Som tidigare kund hos Dentaworks får alla som handlat av dem innan 30 % rabatt på valfri tandblekningsprodukt så då valde jag självklart hela kitet.:)


Superbra tandblekningskit!;)

Fredagens outfit!;)

Äntligen är det semester!:) Så himla skönt att slippa jobbet i tre veckor..känner verkligen att man behöver vila ut lite. Men samtidigt vill jag hitta på en massa nu när man är ledig. Nu på torsdag blir det ju Göteborg i två dagar, men vill göra lite fler grejer, finns inget tristare än och sitta i en lägenhet på sommaren.
Idag blev det i alla fall en sväng ner på stan efter jobbet. Skulle bara handla en mascara, men blev en glanstoning och en digitalvåg också.:P Resten av lönen får nu sparas till Gbg.;) Då ska det shoppas!;)


Idag blev det stentvättade leggings från Vero Moda, MC- jacka från Gina Tricot och t- shirt från Zara.:)

Snart semester!!;)

Åååh vad skönt att det snart är semester. Varit så drygt idag på jobbet, man vill bara vara lite ledig nu. Men imon blir det nog att sluta redan vid 11, ska bli superskönt!:) Längtar nu speciellt till Göteborg nästa torsdag. Ska bli jätteskönt och komma iväg plus att få shoppa järnet, som jag längtat efter nu flera veckor!;) Kommer nog gå en hel del pengar denna semestern är jag rädd för.:P Men man måste få unna sig också, det är man värd!;)
Nu ska jag snart sova, hur seg som helst nu, men vi hörs imon igen!;)

Natti natti!:)


Längtar...;)

Mineralsmink!:)

Har den senaste 3 åren använt mineralsmink och är hur nöjd som helst med det. Det känns inte som man har en hel "kaka" i ansiktet, utan känns bara rent och härligt..:) Har testat två olika märken, I. D Bareminerals och Elizabeth Arden och är jättenöjd med båda, men nyfiken som jag är vill jag gärna testa flera.:) Tycker det är kul att prova på nya märken, speciellt när det kommer till foundation. Har läst några recensioner om några olika mineralsmink- märken och fastnade för några av dem. Vilka av dessa tycker ni är bäst? Hade varit kul med lite råd!;)


Laura Merciers har fått väldigt bra betyg.:)


Youngbloods sägs också bara bra, svårt val. Behöver verkligen lite råd!;)

Är sugen på denna..:)

Hittade denna snyggingen på Gina Tricot. Hade varit så snygg till ett par brunbrända ben i sommar.:) Visst är den läcker!?;)


Grymt snygg guldig minikjol från Gina Tricot, 249 kr.;)

Åååh vad mätt jag är...

Precis ätit lite thaimat, var grymt gott!:) Blev en gryta med kokosmjölk, kyckling, paprika, bambuskott och röd curry och ris till, min favorit.;) Nu behöver jag nog inte äta mer idag.:P Eller nja..kanske lite godis sen om jag orkar. Mitt godissug blir bara värre och värre, har riktig abstinens varje dag, inte bra. Måste försöka sluta äta så mycket, men är lättare sagt än gjort. Har alltid varit en godisgris och kommer nog förbli.:P
Vad hittar ni på annars ikväll då?:)


Mmm..vad gott!;)

Shoppingsugen som bara den..;)

Åååh vad jobbigt det är att vänta på att få shoppa!. Har lovat mig själv att vänta med att shoppa tills Göteborg nästa torsdag och har hållt det ganska bra faktiskt. Har bara blivit det där linnet och solbrillorna jag köpte i fredags.:) Något annat ska jag inte handla förrän Nordstan. Finns det något roligare ställe och handla på!?:) För oss shopaholics är det perfekt..:P Har börjat på med en lista vad jag ska handla, inte riktigt färdig med den ännu. Lägger upp den på bloggen närmre jag åker, lovar att den kommer bli lång..;)



Längtar..;)

Gud, vilken förändring!!!?

Satt och tittade precis på lite gamla bilder på mig som blond. Vilken skillnad! Känns knappt som samma person. Trivdes superbra i blont hår, det måste jag säga, men detta känns mer jag. Jag har alltid varit typen som gillar det tuffa stuket, framförallt när det kommer till kläder, som ni säkert märkt. Har aldrig gillat den där "girly girly"- stilen, är inte riktigt jag. Därför kändes det mer naturligt och skaffa en tuff frilla till. Jag älskar verkligen det korta!;)


Vilket är bäst tycker ni? Det långa ljusa eller korta mörka?:)

God morgon..eller middag..:P

Fy vilken ångest man får när man vaknar så här sent. Trodde inte klockan var så mycket, måste varit rejält trött idag..:P
Idag blir det dock lugnt, blir en dag i soffan med lite godis och tidningar..:) Vad ska ni hitta på idag då?:)

Kram



Myskväll med tacos..;)

Åååh vad gott det är med tacos!:) Har precis ätit färdigt nu, var verkligen supergott. Är nog både den midigaste och godaste maten jag vet.:) Detta fick bli min middag idag efter att ha varit på stranden hela dagen. Så himla gott väder, klarblå himmel, helt perfekt.:) Idag var jag noga med och smörja in mig, men lyckades ändå bränna mig lite på armarna. Så typiskt när man tyckte man var så duktig med och smörja sig..:P
Nu ska jag nog ta och plocka fram lite godis. Blir myskväll ikväll för hela slanten..;)

Vi höres senare!;)


Grymt gott..:)

Sol och bad i morgon..:)

Imon bär det av till Halmstad igen!:) Men denna gången tänker jag ha vettet att smörja in mig i alla fall..:P Fjällar lite fortfarande så får nog vara lite försiktig. Brände mig riktigt rejält, det vill jag inte göra igen..:(
Vad ska ni hitta på i helgen då?:)


Blir Östra stranden imon istället.:)

Mina nya inköp..;)

Nu har jag kommit hem efter att ha varit ute och grillat hos mamma. Varit där hela kvällen, skönt och bara ta det lugnt. Innan idag var jag på stan med min kompis Pernilla och gick runt lite. Hade lovat mig själv att inte köpa nåt innan Göteborg, men kunde inte motstå när jag kom in på Lindex.:P Då blev det ett supersnyggt linne och ett par nya solbrillor.:) Men nu blir det och låta bli och shoppa till Göteborg, och det ska jag hålla har jag bestämt mig för. Ni får hålla tummarna för mig!;)


Detta blev det idag: svart linne med "nitar", 149 kr och svarta solbrillor, 39 kr (rea), båda från Lindex.:)


Torsdag..;)

Är nästan precis hemkommen nu efter att ha varit på bio nu ikväll. Såg den bästa filmen jag sett på länge, den nya "Transformers"- filmen.:) Den var rätt lång dock, 2, 5 timme, men den är absolut värd och se. Den är ännu bättre än ettan så gå och se den!;)
Mer än så har jag tyvärr inte hunnit med idag. Slutade jobbet halv fyra, sen bar det iväg till Växjö så har varit en fullspäckad dag med tyvärr inte så många blogginlägg. Lovar att det kommer fler i helgen..;)

God natt!:)

Kramar


Grymt bra!:)

The Bachelorette..:)

Så ni kvällens program av "The Bachelorette"? Brukar inte gilla denna typen av program, inte gillat de tidigare säsongerna förrän denna.:) Kan inte slita mig från teven när jag väl börjat kolla..:P Och vilka intriger. Måste säga att det är riktig rivalitet mellan dessa killarna, men är väl typiskt män. Ska alltid visa sig macho..eller vad tycker ni!?;)
Om ni inte redan kollar på det måste ni se denna säsongen.:) Går på onsdagar kl. 20.00 kanal 5.:)
Nehe, nu ska jag sova, upp tidigt..:(

Vi hörs imon!:)

Natti natti!


Missa inte!!;)

Hett i hettan...

Gud vilket varm dag det har varit idag! Man har inte gjort annat än och svettats som en liten gris..:P Det värsta har nog ändå varit på jobbet. Hade 30 grader inne! Så ni kan förstå hur jag svettats idag..:P
Nu tar jag det bara lugnt i alla fall. Har varit nere i affären och köpt en påse godis, grymt sugen, så blir nog och smaska i sig den nu framför teven.;) Vad hittar ni på ikväll då?:)

Kram kram!:)


RSS 2.0

Design by puc.blogg.se